REHAU Surface configurator

Konfigurator za površinska rešenja

Konfigurišite Vaš individualni front za nameštaj

REHAU nudi zaista posebnu uslugu: individualne frontove sa laserski obrađenim ivicama za količine od 1 komada. Pri tome imate mogućnost da birate između površina od polimera RAUVISIO brilliant, RAUVISIO crystal, RAUVISIO wave ili FENIX NTM® i da u nekoliko koraka konfigurišete Vaš front individualnih dimenzija. Naravno, prilikom istog planiranja imate priliku da istovremeno planirate više frontova sa različitim kriterijumima.

Konfiguriši odmah


Nove praktične funkcije

REHAU Oberflächenkonfigurator

Planiranje smera protezanja dekora preko kompletnih frontova nameštaja:

Novo i jedinstveno u konfiguratoru je raspored komponenata sa usmerenim dekorima, kao što su drvo ili mermer. Kupac na taj način dobija strukturu koja se neprekidno proteže preko nekoliko delova.

REHAU Oberflächenkonfigurator

Istovremeno naručite otvore:

Od sada se delovi mogu isporučiti i sa otvorima. Šabloni za otvore poznatih proizvođača okova su sačuvani u konfiguratoru i olakšavaju Vam planiranje.

Realizacija porudžbine preko REHAU trgovinskih partnera. Izbor trgovaca koji podržavaju ovu mogućnost naći ćete u konfiguratoru po završetku planiranja.

Pretraga trgovaca

Pronađite kompetentne specijalizovane prodavnice za naše RAUVISIO površine u vašoj blizini.

Pretraga trgovaca

Za ceo život

Dozvolite da vas inspirišu mogućnosti naših RAUVISIO površina.

Saznajte više

Kontakt

Imate pitanja? Iskoristite besplatnu dežurnu telefonsku liniju na kojoj će vam odgovore davati naši stručnjaci ili popunite naš obrazac za kontakt.

Obratite nam se

Engineering progress

Enhancing lives

KONTAKT & SERVICES