Nova Egger kolekcija

uz savršeno usklađene REHAU kant trake!

07.03.2024

Dizajn enterijera je pod jakim utjecajem trendova koji odražavaju duh vremena. Trenutno je jak fokus na prirodnim materijalima i održivosti. Mat, prigušeni zeleni tonovi koji idu ruku pod ruku s prirodno svijetlim varijantama drveta. Ili svijetle, prigušene boje koje se mogu kombinirati iznova i iznova. Postoji mnogo opcija, ali sve imaju jednu zajedničku stvar: Harmoniju.

Kolekcija Egger Decorative 24+, koja je lansirana u februaru, vješto se bavi svim ovim temama. Kao stručnjaci za kant trake, mi smo se također intenzivno bavili ovim i, uz naš raznoliki program zaliha, nudimo savršena rješenja za harmoničnu kombinaciju dizajna.

Na primjer, RAUKANTEX Edelmatt je idealna dopuna panelima iz serije PerfectSense Matt i TM12 PerfectSense Omnipore Matt. Naravno, imamo i odgovarajuće trake u našem asortimanu za novu površinu ST40. Novouvedeni dekori opremljeni su našim lakom Scratch Protect, koji je otporan na otiske prstiju i može se obrađivati ​​bez zaštitnog filma. Također ima efekat protiv sjaja, što osigurava da rub ne sija čak ni pod plitkim uglom.

Neue Egger-Kollektion

Sve trake su dostupne od minimalne količine za kupovinu od 1 m, u standardnim dimenzijama ili pojedinačno u željenoj širini. Uvjerite se u savršenost i naručite do 10 uzoraka traka besplatno koristeći naš online pretraživač.

Pronađite savršenu traku

Engineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection