Praznično darivanje

Osvoji REHAU prozore za svoj dom u iznosu do 1000 EUR ili druge vrijedne nagrade!

Praznično darivanje

Osvoji REHAU prozore za svoj dom u iznosu do 1000€ ili druge vrijedne nagrade!

03.12.2021

U susret praznicima, REHAU je odlučio da organizuje praznični konkurs i daruje najkreativnije učesnike iz Bosne i Hercegovine vrijednim nagradama.

Da biste učestvovali u konkursu i osvojili neku od nagrada,  potrebno je samo da se zaigrate prazničnim dekorisanjem vaših prozora i vrata.
Prva nagrada je ugradnja REHAU prozora u vaš dom u iznosu do 1000 EUR, druga pročišćivač zraka, a treća nagrada je REHAU porodična deka. 

Nagradni konkurs održava se na REHAU BIH Facebook i REHAU BIH Instagram stranicama, a ovo su uslovi učešća:

  1. Ukrasite svoje prozore i vrata prazničnom dekoracijom.
  2. Skinite PDF dokument sa “REHAU oblicima” koji se nalazi na linku ispod ili na linku u objavi, isprintajte ga, izrežite oblik koji vam se najviše sviđa i dodajte ga vašoj dekoraciji
  3. Uslikajte vašu dekoraciju sa vidljivim REHAU oblikom i objavite ga u komentaru ispod objave na REHAU BIH Facebook stranici ili podijelite na svom Instagram story-u, uz obavezan tag @rehau_bih

Konkurs traje od 3. do 30. decembra u 12:00 h, a kriterij odabira dobitnika su najljepše i najkreativnije dekorisani prozori i/ili vrata prema mišljenju REHAU žirija.

Napomena: isti konkurs je aktivan na REHAU BIH Facebook i REHAU BIH Instagram stranici - možete učestvovati na obje platforme više puta, međutim možete da osvojite samo jednu nagradu. Sretno!

REHAU oblike za dekoraciju, kao i Pravilnik o učešću možete da pronađete ovdje:
REHAU oblike za dekoraciju
Pravilnik o učešću

Engineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection