REHAU-Window-Solutions_FF-2024_All-In-One-Partner_FINAL - 100001527

REHAU Windows Solutions na sajmu Fensterbau Frontale 2024

All in One Partner. Napravi razliku. Unaprijedi poslovanje. (“Create Difference. Grow Business.”)

12.02.2024

REHAU Window Solutions, divizija prozorskih rješenja u potpunosti je fokusirana na predstojeći sajam Fensterbau Frontale 2024 koji će se održati od 19. do 22. marta u Nirnbergu, u Njemčkoj. U fokusu će se naći inovacije koje čine lanac povezanosti sa cjelokupnom industrijom. Proizvođači prozora će na sajmu moći da pronađu mnogo korisnih savjeta, informacija i novih inspiracija. REHAU Window Solutions će predstaviti svoj poslovni model od 360° za uspješnu budućnost. Inovacije prikazane na sajmu Fensterbau Frontale 2024 su osnova za uvijek nove i prilagođene opcije iz jednog izvora.

REHAU divizija prozorskih rješenja učestvuje na sajmu Fensterbau Frontale 2024. u Nirnbergu gde će pokazati kako prozorska industrija širom svijeta ima koristi od inovacija za individualne opcije iz jednog izvora. REHAU Window Solutions je “All In One partner”.

Od 19. do 22. marta proizvođači prozora iz cijelog svijeta mogu na 650 m2 izložbenog prostora da pronađu sve o 360° poslovnom modelu za uspješnu budućnost.

„Kao proizvođač vrhunskih prozorskih i sistemskih rješenja, REHAU Window Solutions na Fensterbau Frontale 2024 prikazuje svoju jedinstvenu stručnost u svim relevantnim poslovnim područjima: izuzetni sistemi profila, pametni proizvodi, digitalne usluge, optimalna dodatna oprema, a sve to sa održivošću integrisanom kroz čitav sistem. U industriji prozora REHAU Window Solutions profilirao se kao renomirani ponuđač rješenja koja naše partnere vode do uspjeha, kako i kaže nas slogan “Create Difference. Grow Business.“ kaže Carsten Heuer, izvršni direktor REHAU Windows Solutions za cijeli svijet.

Sljedeće teme su nam u fokusu na ovogodišnjem sajmu u Nirnbergu:

  • All in One Partner. Napravi razliku. Unaprijedi poslovanje.
  • Izuzetni profili: suvereni u industriji prozora. 
  • Spremni za budućnost: Inovacija i inspiracija obezbjeđuju održiv uspjeh. 
  • Jedinstvena efikasnost: Uvijek nova rješenja za uvijek nove poslovne modele. 
  • Predvodnici u održivosti: Juče. Danas. Sutra. 

REHAU Window Solutions i dalje će biti u centru razmjene inovacija za cijelu industriju. Nakon kultnih događaja „World of Windows“ 2022. i revolucionarnog „Dobro došli na ARTEVO sedmicu“ 2023. godine, u 2024. godini postavljamo nove standarde okrenute dosljednom individualizovanom korisničkom iskustvu, sa stvarnom dodatnom vrijednošću za sve ciljne grupe. Čitav tim REHAU divizija prozorskih rješenja zaista se raduje uzbudljivoj i fokusiranoj razmjeni sa čitavom industrijom prozora,” kaže Peter Kotzur, direktor marketinga REHAU Window Solutions, za cijeli svijet.
 

REHAU Window Solutions na sajmu Fensterbau Frontale 2024 u Nirnbergu.
Od 19. do 22. marta 2024. 
Hala 4A, štand 123.

Engineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection