REHAU kant trake s antivirusnim premazom

Više zaštite u svakodnevnom životu!

REHAU kant trake s antivirusnim premazom

29.09.2021

Svakog sata dolazimo u dodir sa površinama koje su drugi već dodirivali, a za to vrijeme vrlo često dodirujemo i naše lice. Svakim dodirom apsorbiramo 30 do 50% organizama koji su se tamo nastanili. Uz novitet iz porodice RAUKANTEX health protect REHAU, osim traka i površina sa antibakterijskom učinkom koje nam omogućuju veću zaštitu u svakodnevnom životu, sada u svom asortimanu ima i kant trake s antivirusnim premazom.

Bez obzira gdje se ljudi okupljaju, da li u bolnici, hotelu, restoranu, u svom stanu ili nekom manjem prostoru, uvijek postoji opasnost od prenošenja virusa, spora i bakterija. Naročito sada u vrijeme koronavirusa stručnjaci za namještaj i arhitekte pored dizajna i jednostavne obrade traže rješenja koja razvijaju zaštitni efekt. Osim kantnih traka i površina iz REHAU health protect asortimana, kompanija nudi posebne mogućnosti zaštite. Zahvaljujući posebno prilagođenim recepturama i premazima, oni su hemijski učinkoviti protiv širokog spektra štetnih bakterija poput Stafilokoka i Ešerihije koli. U normalnoj vlažnosti više od 99,9% ovih patogena neutralizira se posebnim aditivima u roku od 24 sata - u usporedbi s netretiranim referentnim uzorcima *.

S nastankom novih kantnih traka s anitivirusnim premazom, REHAU pruža još veću zaštitu jer one sada, ne samo da su učinkovite protiv bakterija već i protiv specifičnih virusa (testirano u skladu s ISO 21702). Virusi gripe među kojima je i i SARS-CoV-2, također su među virusima kojima ova posebna kant traka učinkovito pruža otpor.
Prema ispitivanjima,kant trake su certificirane sljedećom učinkovitošću:

  • SARS-CoV-2_COV2019 Italija/INMI1: efikasnost 91,87% nakon 8 sati, testirano prema ISO 21702;
  • Gripa H3N2 i H1N1: efikasnost 99,9% nakon 24 sata, testirano prema ISO 21702.

Međutim, veća sigurnost ne znači kompromis u vezi sa izgledom jer RAUKANTEX kant trake iz porodice health protect  odgovaraju svim površinama na tržištu. Zahvaljujući inovacijama i kvalitetu REHAU proizvoda, tu je i patentirana laserska kant traka, koja  svojim funkcionalnim nevidljivim spojem „ne dopušta” prljavštini i ostalim naslagama da se talože između trake i ploče. Sve informacije o RAUKANTEX health protect antivirusnim učinkom dostupne su na www.rehau.com/health-protect

* Efikasnost 99,9% nakon 24 sata, testirano prema JIS Z 2801

Engineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection