Still_Title-WOW-2020-World-of-Windows-Location-Erlangen-Y - 1103770

World of Windows

Welcome 2 WOW - REHAU divizija prozorskih rješenja predstavlja jedinstveno i spektakularno iskustvo u Erlangenu

09.05.2022

REHAU divizija prozorskih rješenja predstavlja jedinstveni koncept World of Windows (WOW) 2022 i osigurava efikasnu razmjenu mišljenja s tržištem na spektakularnoj platformi za događaje i u sigurnom okruženju. WOW 2022 se održava u Erlangenu od 19. aprila do 15. jula 2022. godine.

REHAU divizija prozorskih rješenja se uvijek fokusira na blizinu i efikasnu razmjenu mišljenja sa svojim partnerima, čak i u izazovnim uslovima: Welcome to World of Windows 2022! Welcome 2 WOW! Jedan od vrhunaca događaja će biti prezentacija nastavka razvoja  GENEO RAU-FIPRO-X, koji se u industriji prozora s nestrpljenjem čekao.

„Sigurnost i zdravlje su uvijek prioriteti za nas, kao sistemskog dobavljača konstantno orijentiranog ka našim partnerima i zaposlenicima. U sigurnom i istovremeno spektakularnom okruženju World of Windows 2022, stvaramo hibridni koncept i kombiniramo digitalni s analognim svijetom. Rezultat toga je privlačno i inspirativno okruženje za pojedinačna rješenja koja mi u REHAU diviziji prozorskih rješenja osiguravamo za naše partnere širom svijeta,“ istakao je Carsten Heuer, CEO REHAU divizije prozorskih rješenja.

WOW 2022: Prostor za dijalog i interakciju u stalnom svijetu iskustava na površini od 600 kvadratnih metara

WOW 2022 na lokaciji u Erlangenu predstavlja ubjedljiv odgovor na sve veće potrebe tržišta za komunikacijom, dijalogom i inovacijom. On stvara prostor za interakciju u stalnom svijetu iskustava na površini od 600 kvadratnih metara. REHAU divizija prozorskih rješenja tako konstantno radi na razvoju nagrađivanog projekta WOW (dobitnik nagrade German Brand Award za 2021. godinu) i dopunjuje ideju digitalnog iskustva uz pomoć centralnog analognog i istovremeno sigurnog prostora za pronalaženje rješenja sistemskog dobavljača.

„Partneri REHAU divizije prozorskih rješenja će imati koristi od događaja WOW 2022 putem posebno prilagođenih susreta s inovativnim rješenjima na području prozorskih profila, pametnih proizvoda, digitalnih usluga i praktične održivosti – na svom nacionalnom jeziku i s ličnim stručnjakom kao osobom za kontakt,“ navodi Peter Kotzur, direktor marketinga.

REHAU divizija prozorskih rješenja 2022: uspješni odgovori za tržišta na globalne megatrendove kao što su održivost, digitalizacija ili urbanizacija.

„REHAU divizija prozorskih rješenja se uvijek dosljedno fokusira na uspjeh svih svojih partnera i efikasnu razmjenu mišljenja s tržištem. Naš motivirani tim radi na tome svakodnevno, uz potpunu posvećenost. Posebno tokom 2022. godine, koju obilježava mnoštvo novih trendova, predstavljamo mnogobrojna inovativna i istovremeno holistička rješenja. Ona tržištima pružaju uspješne odgovore na globalne megatrendove kao što su održivost, digitalizacija i urbanizacija. Zajedno s čitavom industrijom prozora, mi nestrpljivo iščekujemo WOW 2022, gdje ćemo nastaviti zajedno ispisivati stranice uspješne priče GENEO RAU-FIPRO-X. Potpuno imajući u vidu korist naših partnera i u cilju naših novih budućih opcija: „Napravi razliku. Razvijaj poslovanje“, ističe Heuer.

Odjeljenje kompanije REHAU Industries za prozorska rješenja svakodnevno unapređuje prozore i vrata. Za bolji život. Njegov jedinstveni pristup reciklaži EcoPuls predstavlja koncept održivosti bez premca u okviru branše. REHAU divizija prozorskih rješenja, kao pokretač i predvodnik održivih industrijskih rješenja, vodeći je stručnjak za holistička sistemska rješenja duž čitavog lanca vrijednosti: Prozori. Prilagođeni savremenom životu.

Grupacija REHAU ostvaruje godišnji promet koji premašuje četiri milijarde eura zahvaljujući rješenjima na bazi polimera. Ona spaja REHAU Industries sa snažnim kompanijama kao što su Meraxis, New Ventures, RAUMEDIC i REHAU Automotive, pod jednim zajedničkim krovom. REHAU Industries je nezavisna kompanija koja obuhvata odjeljenja zadužena za rješenja za objekte, prozorska rješenja, rješenja za namještaj i industrijska rješenja. Više od 12.000 zaposlenika na preko 150 lokacija širom svijeta zajedno rade na stalnom unapređenju života putem upotrebe inovativnih, održivih tehnologija u građevinskom i industrijskom sektoru, kao i sektorima proizvodnje prozora i namještaja: Engineering progress. Enhancing lives.

Engineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection