Red Dot Winner 2021


RAUVISIO noir Schichtstoff


Red Dot Winner 2021


New RAUVISIO noir

Tidløs elegance

RAUVISIO noir kombinerer elegance med håndværk på højeste kvalitetsniveau og indfanger facetterne af en kosmopolitisk livsstil. Den silkematte finish gør overfladerne levende og skaber den perfekte balance mellem design og funktion.

Dybsort kul, den klareste hvid og dæmpede hav- og smaragdtoner leder fantasien og sanserne til svundne tider og indfanger den unikke stil fra årene med Marlene Dietrich og Humphrey Bogart.

RAUVISIO noir er med sin robuste HPL-overflade et alsidigt materiale med en ædelmat finish og fløjlsblød overflade, der er ideel til mekanisk krævende horisontal brug, såsom en bordplade i køkkenet eller som en disk i butikken.

RAUVISIO noir er det optimale tilbehør til RAUVISIO brilliant edelmatt. RAUVISIO brilliant edelmatt er en omkostningseffektiv løsning til lodrette anvendelser. Takket være den perfekte farvesammensætning kan du selv bestemme, hvilken overflade du vil udstyre med hvilket materiale uden at gå på kompromis med udseende og fornemmelse.

Oversigt over fordele

Let at rengøre og antibakteriel

Lav lysrefleksion, selv i flade vinkler

Anti-fingeraftryk & soft touch

Høj modstandsdygtighed over for almindelige og mikroskopiske ridser

Høj varme- og fugtighedsbestandighed

Stødsikker

Billedgalleri

Farvekollektion

Overflader der må berøres.

Bliv inspireret af RAUVISIO noir, og bestil gratis farveprøver.

Bestil farveprøve

Varianter af RAUVISIO noir

Tilgængelige varianter

Komprimeret MDF-plade i stort format

2.800 x 1.300 x 19 mm

Komprimeret spånplade

2.800 x 1.300 x 19 mm


Passer til

RAUVISIO brilliant edelmatt

RAUVISIO noir indgår i et designfællesskab med akryllaminatet RAUVISIO brilliant edelmatt. De to materialer harmonerer fantastisk godt med hinanden, og takket være de otte farver får du en perfekt afstemt farvesammensætning.

RAUVOLET edelmatt skabsrullejalousier

RAUVOLET edelmatt

REHAU har udviklet de helt rigtige rullejalousier til den perfekte designsammensætning. RAUVOLET edelmatt kombinerer elegant design med gennemtænkt opbevaringsplads og glider således problemfrit ind i rumindretningens fronter og bordplader.

Få mere at vide

Engineering progress

Enhancing lives

Bestil prøve

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection