RAUVOLET Schrankrollladenlösungen

Fordele ved rullejalousisystemer

Individuelt, alsidigt og pladsbesparende

Krævende, designorienterede og fleksible løsninger står øverst på ønskelisten, når det drejer sig om boligindretning. Uanset om det drejer sig om individualisering eller en sammensmeltning af opholds- og arbejdsrum – interiøret tilpasser sig i dag perfekt til beboernes krav – og skal samtidigt udføres pladsbesparende, da tidens helt store trend i forbindelse med det at bo i byen går ud på, at stadig flere mennesker deler samme rum.

Uanset om det er i boligen, i butikken eller på arbejdspladsen – med det omfattende REHAU rullejalousiprogram åbner der sig designmuligheder, der ingen grænser sætter for din kreativitet. Enkle møbler kan blive til individuelle liebhavermøbler, der tiltrækker sig opmærksomhed. Samtidig kan rullejalousiløsninger også det modsatte: De lader ting og funktionsområder forsvinde og henter dem frem igen, når der er behov for det. I en håndevending bliver kontorområdet til et opholdsrum, garderoben forsvinder bag en dekorativ overflade. På den måde kan et enkelt rum opfylde forskellige funktioner – pladsbesparende, helt uden forstyrrende fløj-, klap- eller skydedøre.

Oplev rullejalousiverdenens alsidighed

Bemærk: de viste produktvisualiseringer har til formål at inspirere og er ikke altid en bestanddel af det aktuelle produktprogram

Skabsrullejalousiløsning til kontoret
Skabsrullejalousiløsning til arbejdsværelset
Skabsrullejalousiløsning til garagen


Skabsrullejalousiløsning til entreen

Alle, der har en lille entré, kender problemet: Ingen afstillingsplads, ridsede overflader, snublen pga. åbne skoskabsdøre. Her hjælper skabsrullejalousier med til at udnytte den begrænsede plads i indgangssituationen bedre: Sko, tasker og jakker forsvinder bag en æstetisk overflade, der kan tilpasses farvemæssigt. Ud over designfleksibiliteten giver skabsrullejalousisystemer i boligens entré funktionelle fordele: Især i trange indgangsområder undgås konflikter mellem indgangs- og skabsdør. Også blå mærker forårsaget af skoskabets åbne døre hører fortiden til.

Skabsrullejalousiløsning til entreen

Med rullejalousi: Mere plads i entreen. Indgangsdøren kan åbnes uden problemer.

IML_01458 - 15855341

Uden rullejalousi: Der opstår forhindringer i trange indgangssituationer.Rullejalousiløsninger til køkkenet

Nicher udnyttes kreativt: I trange køkkener kan der opstå plads, som er svær at udnytte. Her bliver sådan plads til et fuldt funktionsdygtigt skab vha. et skabsrullejalousi. Med hængeskabene over arbejdsfladen er brugen af et møbelrullejalousi uden alternativ. Forresten: Med en udtrækkelig reolplade kan pladsen over vasken udvides. Ideelt til midlertidigt anvendt køkkengrej.

Skabsrullejalousiløsning til køkkenet

Med rullejalousi: Et fuldt funktionsdygtigt skab beskytter mod støv og snavs.

IML_01466 - 15858303

Uden rullejalousi: I trange nicher som disse er møbeldøre totalt uegnede.Rullejalousiløsninger til badeværelset

Ved sanering af ældre byggeri eller i nye boliger i byen er der ofte kun lidt plads i badeværelset. Konsekvensen: Den plads, der er til rådighed, skal udnyttes perfekt. For netop i badeværelset er der brug for at kunne opbevare kosmetik eller rengøringsmidler og at have det ved hånden. En effektiv løsning er at bruge nødvendige komponenter som f.eks. skillevæggen til brusenichen som opbevaringsrum. Og med et møbel med skabsjalousisystem bliver effektivitet til elegance: en flad, funktionel skabslukning, der sørger for orden og kan udformes på mange måder.

Skabsrullejalousiløsning til badeværelset

Med rullejalousi: En æstetisk, ambitiøs løsning for at undgå åbne reoler i nicher.

IML_01462 - 15857126

Uden rullejalousi: Klapdøre tager plads og har dermed alvorlige ulemper i trange badeværelser.Rullejalousiløsninger til soveværelset

I soveværelset udnyttes pladsen under sengen ofte til opbevaring. Her opbevares dyner, puder, betræk og andre ting, hvor hygiejne spiller en stor rolle. Et lukkesystem forhindrer smuds- og snavsdannelse.. I trange rum kan udtræk eller bedrollers være forbundet med ulemper.

Skabsrullejalousiløsning til soveværelset

Med rullejalousi: Det bliver muligt at udnytte opbevaringsrummet i hele sengens bredde.

IML_01473 - 15860137

Uden rullejalousi: I trange rum kan bokse ikke trækkes helt ud - opbevaringsrummet er vanskeligt tilgængeligt.Rullejalousiløsninger til opholdsrummet

Innovative ideer til mere opbevaringsplads er i høj kurs. Og i bedste fald opnår boligen en æstetisk merværdi – som f.eks. denne elegante designløsning. Et rundt sofabord, der lukkes med et rullejalousi, kan udnyttes som opbevaringsrum for tidsskrifter, fjernbetjeninger eller som bar. Dette individuelle møbel har også fordele i hjem med børn: Hvis ting skal gemmes væk, som er uegnet for børn, er en aflåselig variant en mulighed. Og: Den runde form reducerer risikoen for, at små børn kommer til skade.

Skabsrullejalousiløsning til opholdsrummet

Med rullejalousi: Elegant designløsning, der forener æstetik og praktisk brug.

IML_01477 - 15861312

Uden rullejalousi: Skarpe kanter øger risikoen for, at især små børn kommer til skade.RAUVOLET rullejalousikonfigurator

Med den innovative REHAU rullejalousikonfigurator åbner der sig en mangfoldighed af kreative designmuligheder. Konfigurer skabsrullejalousisystemer til køkken, bad, kontor eller boligområde med individuelle mål med vandret eller lodret løberetning eller indbygningsklare køkkensæt i modulmål.

Start konfiguratorKontakt

Har du spørgsmål? Brug vores gratis ekspert-hotline eller vores kontaktformular.

Kontakt os


Engineering progress

Enhancing lives

KONTAKT

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection