700-D079_01 - 68327 DE+CH

REHAU vinduer

Moderne teknologi er en fast bestanddel af vores dagligdag. Hvorfor ikke også i dine vinduer? Med REHAU oplever du ingen begrænsninger, uanset om du er på udkig efter specielle design, bæredygtige produkter eller smarte løsninger. Få mere at vide om vores highlights:


Vinduer, der er lige så moderne som vores liv

REHAU har sat sig for at udvikle vinduer og døre, der er lige så moderne som vores liv. Vinduer, der ikke kun lukker verden ind, men som også giver frisk luft, mens de er lukket. Og som kan afskrække indbrudstyve, før der sker noget.


RAU-FIPRO

Bedste lys- og synsforhold

Lysfokuseret arkitektur har aldrig været så efterspurgt som i dag. Store vinduesarealer er en af forudsætningerne.


 

Føl dig tryg

REHAUs vinduer tilbyder optimal indbrudsbeskyttelse. Du kan bestemme modstandsklassen efter dine personlige sikkerhedsbehov. Selv kravene til modstandsklasse RC 3 er nemme at implementere ved hjælp af passende yderligere foranstaltninger.

RAU-FIPRO-X_Widerstandsklassen_Online2_DK - 115701700-D071 - 60413


KALEIDO COLOR

Farver og former, der passer til din smag

KALEIDO COLOR-programmet giver dig et kolossalt udvalg af farve- og designvarianter. Afhængig af ønsket look og overfladestruktur anvendes forskellige processer såsom lakering eller folielaminering. Aluminiumsbeklædningen er fremstillet af aluminium af høj kvalitet og fuldender vinduets look. Resultatet: over 400 designmuligheder.

Samtidig kan man naturligvis kombinere forskellige look med hinanden både indvendigt og udvendigt.

Fordyb dig i REHAUs spændende farveverden

IFF_00175_Online - 69017

Til en udfordrende arkitektur kræves der ofte specielle former. Lad din kreativitet løbe frit.


700-D081 - 61885


Bæredygtighed


Vores miljø, vores ansvar

Som en verdensomspændende produktionsvirksomhed har REHAU også et særligt ansvar for mennesker og miljø. Derfor giver det også sig selv, at vi løbende optimerer vores ressourceforbrug og vores energieffektivitet på vores fabrikker og i vores produkter. I 2020 investerer REHAU mere end 65 millioner euro i interne og eksterne genvindingsanlæg for at bevare ressourcerne på en bæredygtig måde.

Hvad bæredygtighed betyder for REHAU

Grafik_Nachhaltigkeit_CO2-Einsparung_DK_v2 - 115700

Vinduer til et behageligt hjem

Vores vinduessystemer tilbyder også mange muligheder med hensyn til komfort. Med REHAU-vinduer behøver du ikke at bekymre dig om støj eller vedligeholdelse.

Makro_HDF - 94655521

Vores meget glatte High-Definition-Finishing-teknologi (HDF) er smudsafvisende, nem at rengøre og tilbyder den bedste vejrbestandighed.

IFF_00202_Online - 67255

Larm er lig med stress – og det vil ingen have inden for hjemmets fire vægge. Vores vinduer giver op til 24 gange støjreduktion og transformerer dermed dit hjem til en oase af fred.


Vores systemer

REHAU tilbyder dig hightech til højeste komfort samt til dine krav både i dag og i morgen – uanset om det drejer sig om vinduer, balkon-, terrasse- og husdøre eller hæveskydedøre.

Engineering progress

Enhancing lives

Kontakt

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection