Mirësevini në REHAU

Mirësevini në REHAU – një nga markat lider dhe kryesor për zgjidhje, e bazuar në polimere në sektorin e ndërtimit, atë automobilistik dhe në sektorin industrial, me më shumë se 20.000 të punësuar në mbarë botën.
Inovacione dhe përparim në kohëra të mira dhe me shumë sfida:
Mësoni fakte interesante për historinë tonë të suksesit dhe rrugëtimin që po e ndjekim, duke u fokusuar në qëndrueshmëri dhe në kërkesat e brezave të ardhshëm.
Njihuni me mënyrën se si punon REHAU!MA-D475_CL - 94378

Mirësevini në REHAU

Mirësevini në REHAU – një nga markat lider dhe kryesor për zgjidhje, e bazuar në polimere në sektorin e ndërtimit, atë automobilistik dhe në sektorin industrial, me më shumë se 20.000 të punësuar në mbarë botën.
Inovacione dhe përparim në kohëra të mira dhe me shumë sfida:
Mësoni fakte interesante për historinë tonë të suksesit dhe rrugëtimin që po e ndjekim, duke u fokusuar në qëndrueshmëri dhe në kërkesat e brezave të ardhshëm.
Njihuni me mënyrën se si punon REHAU!Njihuni me ne

Qëllimi dhe vlerat

Më shumë

Suksesi me shifra

Më shumë

Zgjidhje inovative

Më shumë

REHAU Shqipëri & Kosovë

Më shumë

Qëndrueshmëria

Më shumë

Karriera

Më shumë

Engineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection