Suksesi me shifra

Mbi 70 vjet përvojë plus angazhimi ynë për ta zhvilluar biznesin tonë me përgjegjësi dhe risi, duke mbrojtur planetin tonë, janë gurët e themelit të suksesit tonë. Shifrat dhe arritjet tona paraqesin një panoramë të qartë të asaj që bëjmë dhe efektin që kjo ka në biznesin tonë dhe në jetën e njerëzve.


AdobeStock_307368079_CL - 1080149


Suksesi me shifra

Mbi 70 vjet përvojë plus angazhimi ynë për ta zhvilluar biznesin tonë me përgjegjësi dhe risi, duke mbrojtur planetin tonë, janë gurët e themelit të suksesit tonë. Shifrat dhe arritjet tona paraqesin një panoramë të qartë të asaj që bëjmë dhe efektin që kjo ka në biznesin tonë dhe në jetën e njerëzve.Selia kryesore e kompanisë: REHAU & Erlangen
E pranishme në > 54 shtete
> 170 vendndodhje të zyrave
> 20 000 të punësuar
> 7 laboratorë kimikë zhvillimi të brendshëm
> 3 akseleratorë në 3 kontinente
> 3,3 miliardë euro qarkullim (2019)Njihuni me ne

Qëllimi dhe vlerat

Më shumë

Suksesi me shifra

Zgjidhje inovative

Më shumë

REHAU Shqipëri & Kosovë

Më shumë

Blerjet

Më shumë

Qëndrueshmëria

Më shumë

Karriera

Më shumë

Engineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection