Inovacione përmes zhvillimit

Teknologjitë digjitale vazhdojnë të ndryshojnë më shumë aspekte të jetës sonë, e me këtë vazhdon të rritet edhe nevoja për mjedise të reja ku ne mund të veprojmë në mënyrë efikase. Për ta përmbushur premtimin tonë “Engineering Progress. Enhancing Lives”, qëllimi ynë është që sot ta shpikim atë që nesër do t’u nevojitet klientëve tanë.

Më shumë informacion

AdobeStock_332234118_CL - 1080148


Inovacione përmes zhvillimit

Teknologjitë digjitale vazhdojnë të ndryshojnë më shumë aspekte të jetës sonë, e me këtë vazhdon të rritet edhe nevoja për mjedise të reja ku ne mund të veprojmë në mënyrë efikase. Për ta përmbushur premtimin tonë “Engineering Progress. Enhancing Lives”, qëllimi ynë është që sot ta shpikim atë që nesër do t’u nevojitet klientëve tanë.

Më shumë informacion

Zgjidhje inovative në çdo fushë

Për ta përmbushur premtimin tonë “Engineering Progress. Enhancing Lives”,krijuam pesë fusha afariste inovative dhe të forta, të cilat ofrojnë zgjidhje të cilësisë së lartë për ndërtime të larta, ndërtime të ulta, dizajn të brendshëm dhe zgjidhje industriale.

Kjo na jep mundësi të zhvillojmë zgjidhje të targetuara për fusha të ndryshme të jetës.

Zgjidhje ndërtimi

Zgjidhje për ndërtim

Sistemet për furnizim me ujë të pijshëm në shtëpi, të cilat e mirëmbajnë higjienën e ujit, sisteme për ngrohje/ftohje, sisteme të ujit të rreshjeve/ujrave të zeza: REHAU e bën jetën moderne më të sigurtë, më të shëndetshme dhe më komode.

700-D180 - 69047

Zgjidhje për dritare

REHAU krijon dritare për mënyrë të re të jetesës dhe për ardhmëri të qëndrueshme. Me dritaret për vetajrosje ose dritare me alarm që aktivizohen me prekje, ne fusim cilësi vizionare, siguri dhe dizajn në teknikat e dritareve në mbarë botën.

Industria automobilistike

Industria automobilistike

Prodhojmë zgjidhje teknike për prodhuesit e atomobilave, në mënyrë që ata të krijojnë zgjidhje inovative për transport si dhe ta përshpejtojnë intelegjencën e sektorit të automobilave.

Zgjidhje për mobilie

Zgjidhje për mobilie

REHAU prodhon gamë të gjërë të sipërfaqeve dhe komponentëve sipas madhësisë për kuzhina, banjo, zyra dhe ambiente të shitjes me pakicë. Inxhinierët tanë shndërrojnë vizionet e guximshme të klientëve dhe i kthejnë ato në realitet.

Zgjidhje industriale

Zgjidhje industriale

REHAU prodhon komponentë të teknologjisë së lartë për gjithçka, nga frigoriferët tregtar te teknologjia hapësinore. Polimerët tanë po mundësojnë blerje inteligjente, hekurudha më të mira dhe ftohje më efikase.


Njihuni me ne

Qëllimi dhe vlerat

Më shumë

Suksesi me shifra

Më shumë

Zgjidhje inovative

REHAU Shqipëri & Kosovë

Më shumë

Qëndrueshmëria

Më shumë

Karriera

Më shumë

Engineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection