Menaxhment me ide revolucionare

Pasioni ynë i kalon çdo ditë kufijtë e asaj që është e mundur për të nxitur një të ardhme të qëndrueshme. Njëkohësisht, vlerat e forta të shoqërisë i japin formë punës, kulturës dhe sjelljes sonë. Qëllimi ynë është “Engineering progress. Enhancing lives.”


AdobeStock_308202976_CL - 1080151

Menaxhment me ide revolucionare

Pasioni ynë i kalon çdo ditë kufijtë e asaj që është e mundur për të nxitur një të ardhme të qëndrueshme. Njëkohësisht, vlerat e forta të shoqërisë i japin formë punës, kulturës dhe sjelljes sonë. Qëllimi ynë është “Engineering progress. Enhancing lives.”


Vlerat REHAU

Vlerat e shoqërisë sonë i japin formë punës, kulturës dhe sjelljeve tona. Ne i inkurajojmë të gjithë punonjësit dhe partnerët tanë të ndajnë këto vlera dhe t'i dëshmojnë ato vazhdimisht në punën e tyre.

Ne meritojmë besim

Besimin dhe të qenit i besueshëm i ndan një det i tërë. Në REHAU, çdo ditë ne përpiqemi të fitojmë dhe shpërblejmë besimin e klientit dhe besimin e punonjësve tanë, sepse së bashku mund të krijojmë gjëra të mëdha.

Ne jemi inovatorë

Idetë dhe krijimtaria në zgjidhjen e problemeve janë në ADN-në, tonë. Në zhvillimin e produkteve dhe dizejnimin e shërbimeve, pasioni ynë për të menduar në mënyrë moderne dhe guximi për të marrë përsipër rreziqe të llogaritura, lejon REHAU të shtrojë rrugën dhe të tjerët të na ndjekin.

Ne jemi të besueshëm

Kredibiliteti ynë varet nga besueshmëria jonë, dhe ne bëjmë atë që themi. Ne veprojmë në mënyrë transparente dhe gjithmonë përpiqemi të mbajmë premtimet tona.


Stafi drejtues i biznesit

Jobst_Wagner_Supervisory_Board - 56491

Jobst Wagner

President i Bordit Mbikëqyrës të Grupacionit REHAU 

MA-D800 - 76262

Dr. Veit Wagner

Zëvendës President i Bordit Mbikëqyrës të Grupacionit REHAU 

Dr. Uwe H. Böhlke, CEO REHAU Industries

Dr. Uwe H. Böhlke

CEO REHAU Industries

Përputhshmëria

REHAU e sheh veten si një shoqëri me përgjegjësi familjare e përkushtuar ndaj integritetit në marrëdhëniet afariste dhe qëndrueshmëri. Vlerat themelore dhe rregullat e etikës përcaktohen në Kodin tonë të brendshëm të Etikës dhe në një udhëzues më të detajuar kundër korrupsionit. Këto rregulla janë të detyrueshme për të gjithë punonjësit e REHAU në të gjithë botën, pavarësisht nga pozicioni ose niveli hierarkik. Ne presim që partnerët tanë në zinxhirin e furnizimit të ndajnë të njëjtat vlera dhe parime tonat, dhe për këtë arsye të njohin Kodin tonë të Etikës së Furnizuesit

Më shumë informacion


AdobeStock_92124529_CL - 1080150

Përputhshmëria

REHAU e sheh veten si një shoqëri me përgjegjësi familjare e përkushtuar ndaj integritetit në marrëdhëniet afariste dhe qëndrueshmëri. Vlerat themelore dhe rregullat e etikës përcaktohen në Kodin tonë të brendshëm të Etikës dhe në një udhëzues më të detajuar kundër korrupsionit. Këto rregulla janë të detyrueshme për të gjithë punonjësit e REHAU në të gjithë botën, pavarësisht nga pozicioni ose niveli hierarkik. Ne presim që partnerët tanë në zinxhirin e furnizimit të ndajnë të njëjtat vlera dhe parime tonat, dhe për këtë arsye të njohin Kodin tonë të Etikës së Furnizuesit

Më shumë informacion


Njihuni me ne

Qëllimi dhe vlerat

Suksesi me shifra

Më shumë

Zgjidhje inovative

Më shumë

REHAU Shqipëri & Kosovë

Më shumë

Qëndrueshmëria

Më shumë

Karriera

Më shumë

Engineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection