Detektori vode – uvijek tamo gdje su potrebni

RE.GUARD detektori vode otkrivaju vodu na posebno kritičnim mjestima i na taj način pomažu u dodatnoj zaštiti vaših domova od šteta izazvanih vodom.

410-D024_CL - 83012


Uživajte veću sigurnost s RE.GUARD detektorima vode

Nehermetični odvodi ili navojni spojevi koji kaplju unutar zida: Štete izazvane vodom se često otkrivaju tek kada se građevinska struktura ili inventar već oštete. Dostupni detektori vode za RE.GUARD uređaj za kontrolu vodovodnih cijevi brine se da do toga ne dođe. Oni registruju prolivenu vodu i mogu se fleksibilno postaviti bilo gdje u kući.

Položaj senzora za vodu je fleksibilan zahvaljujući uključenom produžnom kablu, tako da se može predvidjeti na svim kritičnim mjestima, bez obzira na lokalne uslove.Ovdje vrijedi postaviti detektore vode:

410-D055_CL - 86085

Mašine za pranje veša

Neispravna crijeva ili zaptivači kod mašina za pranje veša i mašina za pranje suđa također mogu dovesti do problema. Jer ugrađene funkcije zaustavljanja vode mogu zakazati – i tada je šteta velika.

410-D041_CL - 83037

Kupatilo

Od prepune kade do začepljenog sifona ispod umivaonika: U kupatilu brzo nešto može poći naopako.

410-D054_CL - 86084

Dnevni boravci i kuhinje

Nehermetički odvodi ili curenje navojnih spojeva u zidu: Štete se često otkrivaju tek kada se građevinska struktura ili inventar već oštete.

410-D036_CL - 83029

Produžni kabal sa senzorom

Produžni kabal sa senzorom za posebno teško dostupna mjesta. Uz detektor vode u obim isporuke uključena je i produžna sonda.

 


Zainteresovani? Ovdje ćete dobiti detektore vode

Dodatne RE.GUARD detektore vode sada udobno možete nabaviti putem vašeg servisera ili putem online trgovine REHAU.Engineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection