Визит-картичка на убавите прозорци

РЕХАУ ИНСИЛ (INSILL): Со извонредни својства кои одговараат за секоја просторија

769-D015 - 118037 (1)

Визит-картичка на убавите прозорци

РЕХАУ ИНСИЛ (INSILL): Со извонредни својства кои одговараат за секоја просторија

РЕХАУ ИНСИЛ (INSILL) Подпрозорски даски

Решенија со стил 

Со цел внатрешните подпрозорски даски да формираат усогласена единица со ентериерот, РЕХАУ нуди многу различни дизајни, кои го нагласуваат личниот вкус. Со нивната ширина на фронтот од 40 mm и длабочини од 150 до 500 mm, подпрозорските даски, одлично се прилагодуваат на секоја просторија.

Соодветни за секој простор

Различните можности за дизајн имаат вистинско решение за сечиј вкус, од вистински изглед на природен камен, па се до изглед на вистинско дрво и тоа со различна структура и боја. Доколку е потребно, можно е ламинирање на фолијата во различни бои по вкус. Програмата ја заокружуваат, соодветни завршни капи за подпрозорските даски.

Детал, кој прикажува чувство за стил

769710_07 - 10761432

Дизајн со исклучителни карактеристики

Уредувајте го внатрешниот простор, целосно според вкус, без да ја ограничувате удобноста. 

Отпорни на вода

Дамките се отстрануваат едноставно, со топла вода или благи детергенти.

Нечувствителни

Врелите сончеви зраци не претставуваат проблем, подпрозорските даски се отпорни на топлина.

Топлинска изолација

Внатрешните прозорски даски поради празните комори во својата внатрешност, имаат изненадувачки својства на топлинска изолација.

Долготрајност

РЕХАУ ИНСИЛ (INSILL) подпрозорските даски имаат исклучителна отпорност на боите и се издржливи на абење. Така, гребнатините едвај да имаат шанса.

Естетика комбинирана со практични решенија, за безгрижно секојдневие.


Извонреден квалитет РЕХАУ придава особено значење на комбинацијата од висок квалитет и уникатни својства. На тој начин се гарантира долготрајност и придобивки на пријатното чувство и удобен живот со децении.

980-D511 - 107254

Engineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection