AGI_513087333 - 17921629

Контакт

Имате конкретни прашања или барате дополнителни информации од РЕХАУ ?
Со задоволство ќе Ви помогнеме понатаму. Преку нашите формулари за контакт, Вашето барање ќе пристигне но вистинското лице, кое ќе ве контактира во најкус можен рок.

Ве молиме одберете од следниве области.

Ви благодариме на барањето. Ќе Ве контактираме колку што е можно побрзо.

Вашето барање не можеше да се испрати. Проверете ги задолжителните полиња.

An error occured, please try again later. (Form was not sent!)

Сите полиња означени со * се задолжителни и мора да се пополнат пред испраќање на формуларот.

Продажен центар за Македонија, Косово и Албанија

Адреса

РЕХАУ ДООЕЛ
ул. Борис Трајковски 7б
100 Скопје
Македонија

Телефон

+ 389 2 2402 670
+ 389 2 2403 444

Е-пошта

skopje@rehau.com

Engineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection