A11-D039_141549_0 - 141549

Одводнвање под притисок

Алтернатива за руралните области

Заштеда на трошоците без губење на удобноста

Во руралните области, канализацијата со слободен пад честопати се поврзува со високи трошоци. Одводнувањењто под притисок  е поволна алтернатива. Со нашите системи за одводнување под притисок, се заштедуваат трошоци со највисоко ниво на безбедност. Трошоците за проширување, се намалуваат поради овозможеното поставување на цевките без копање – а со нашите стабилни цевки се создава канализација за генерации.

Цевки за одвод под притисок

РАУ-Пекс А (PE-Xa): Цевка за одвод под притисок за отпадна вода и вода за пиење, од вмрежен полиетилен под висок притисок, согласно DIN 16892/16893

Нашите цевки за одвод под притисок се обвиени, со кафен слој за ознака од PE-HD – како дополнителна УВ-заштита, како и за оптичка контрола на лупењето, за време на подготовка за заварување.

  • Примена на градилишта во зима до - 50° C
  • Погодна за температури на водата до 95° C постојана температура
  • Погодна за области со заштита на водата за пиење II до III
  • Идеална и за тесно изградени траси:

Со големата флексибилност се избегнуваат помалите пречки при свиткување. Можни се промени на правецот, без дополнителни фитинзи.

  • Одобрено според DVGW GW 335 – Дел A3
  • 10 години гаранција, вклучително и трошоци за монтажа и надградба
Ausschreibungstexte

Тендерски спецификации

За да го добиете производот што го сакате, ние пружаме поддршка со детални тендерски спецификации.

Стапете во контакт со нас доколку Ви се потребни нашите тендерски спецификации како Word или GAEB-датотеки.

Кон тендерските спецификации

Контакт

Имате прашања или интереси? Контактирајте со нашата канцеларија за продажба во Ваша близина.

Побарај канцеларија за продажба

Engineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection