Паметно стакло за Вашата бања

Паметно стакло за Вашата бања

Барањата за квалитет и дизајн во бањата достигнаа целосно ново ниво во последните години. Иновативниот материјал за површини на РАУВИЗИО crystal целосно го исполнува овој тренд и нуди максимална флексибилност во дизајнот на бањи што смируваат. Без оглед дали е како обложување на ѕидовите, задниот ѕид во тушот или декоративната површина на мебелот, паметното стакло поентира со своите бесконечни области за примена.

РАУВИЗИО crystal е полимерно стакло што уверува со својот висококвалитетен стаклен изглед и притоа целосно ги компензира недостатоците на вистинското стакло.

Ваши предности

Нашето паметно стакло импресионира со своите паметни предности во секојдневната употреба:

Висококвалитетен изглед

Благодарение на неговиот брилијантен ефект на длабочина, РАУВИЗИО crystal станува нагласок во бањата, нуди удобно чувство и е помалку склон кон замаглување отколку вистинското стакло.

Отпорно на гребење

РАУВИЗИО crystal покажува висока отпорност на гребење во секојдневната употреба. Благодарение на тоа, површината и по многу години останува исто толку убава како и првиот ден.

Хигиенска чистота

Кај конвенционалните фронтови од вистинско стакло, нечистотијата може да се собере во зоната на фугите. Фронтовите на РАУВИЗИО crystal се комплетно без фуги. Така, бактериите немаат никаква шанса.

Лесно чистење

Бањските површини на РАУВИЗИО crystal се екстремно отпорни на нечистотии благодарение на нивното лакирање и лесно може да се чистат со вода и крпа од микрофибер.

Лесно за пишување

На површината што опционално исто така е достапна и со магнетна функција може да се пишува со маркери за бела табла. Така на своите најблиски може да им оставате мали пораки до во секојдневниот живот.

Екстремна стабилност на формата

Благодарение на нивната симетрична структура, бањските фронтови на РАУВИЗИО дури и по многу години на употреба обезбедуваат трајна стабилност и не се деформираат.

Гарантирано одржливо

Гарантирано одржливо

Нашите РАУВИЗИО плочи што се пресувани со материјали од дрво ги исполнуваат синџирот за испорака доследно на PEFC со одржливо шумарство.

Фасцинирање со РАУВИЗИО crystal

Инспирирајте се од можностите што ги нудат површините на РАУВИЗИО во Вашата бања.

РАУВИЗИО crystal површини во бањата

РАУВИЗИО crystal површини во бањата

Работите во индустрија за бањи и мебел? Добијте повеќе информации за РАУВИЗИО crystal.

Engineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection