Греење, ладење и вентилација

RAUTHERM SPEED plus renova

Нашата цел – Вашиот плус : Заштеда на време на градилиште

Брза и едноставна монтажа, без грешки – ова е наш генерелен услов кога развиваме системи за греење, ладење и вентилација, или ги оптимизираме постоечките: РАУТЕРМ СПИД, како подно греење, го намалува времето за монтажа за 30 %, нашиот разделник за подно греење РАУТЕРМ СПИД постигнува за 45 % побрза инсталација, а нашите фабрички подготвени плафонски елементи за ладење, ја забрзуваат монтажата. Вие работите поефикасно , а Вашите клиенти се радуваат на брзиот напредок на самата на изградбата.

Софистициран систем за секој објект
За секој поединечен случај, без оглед дали станува збор за новоградба или реновирање, нудиме оптимално решение, со системи за поставување во мокра или сува изведба за деловни простории, едносемејни или повеќесемејни куќи, станбени комплекси, индустриски или деловни простории, отворени места и спортски објекти.

Нашите системи за греење, ладење и вентилација

Engineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection