M00-D1135_CL - 86995

Кант траки

РЕХАУ Кант траките до денес се нашиот основен производ во областа на мебелската индустрија. Во овој дел нашите клиенти знаат да ја ценат: доследноста, флексибилноста и иновативниот дух.

Благодарение на основните вредности, многубројни прозиводители на мебел ширум светот веруваат на РАУКАНТЕКС (RAUKANTEX) кант траките од РЕХАУ.

Патентираните РЕХАУ решенија, како што е кан траката без фуга од лепење РАУКАНТЕКС про, имаат дефинирано стандарди за квалитет за нивна примена во кујни и бањи.

Предности на колекцијата

  • Повеќе од 1.800 бои и декори и преку 100.000 различни варијанти
  • Секоја количина, секоја должина: кант траките ги има на располагање и во должина од по 1 ролна.
  • Кант траките одговараат на сите вообичаени плочи и колекции на ламинат од водечките производители
  • Професионални алатки за производителите на мебел: пребарување на кант траки, мустри,  отворена линија со експерти


 


Програма

Uni-Kanten
УНИ
Dekor-Kanten
Декор
Spiegelglanz-Kanten
Ефект огледало
Edelmatt-Kanten
Оплеменет мат
Glasoptik-Kanten
Ефект на стакло
Lichtdurchlässige Kanten
Со пропустливост на светлина
3D-Optik-Kanten
3Д-оптика
Akzent-Kanten
Aкцент

Engineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection