M00-D1207_CL - 87645

Површина

Создавање на омилени места, со површините од РЕХАУ

Иновативните РАУВИЗИО (RAUVISIO) површини поврзуваат функционалснот со ектремна долговечност и бескрајно многу можности. Фронтови за мебел за кујни, бањи, дневни простории, деловни простории, ресторани и продавници – со нашите полимерни решенија за површини се орстваруваат креативни идеи и се создаваат гарантирани омилени места за крајните корисници.

RAUVISIO mineral solid surfaces / Hanex Solid Surfaces
Минерален материјал
Strukturlaminat RAUVISIO wave
Структуриран ламинат
Lacklaminat RAUVISIO fino
Лакиран ламинат
Acryllaminat RAUVISIO brilliant / SR
Акрилен ламинат
Glaslaminat RAUVISIO crystal
Стаклен ламинат

Engineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection