IML_01700 - 70426

Ролетни за ормари

Практично решение за деловни простории или пак за дома во кујна, ролетните се најваријабилното решение за ормари. Се изработуваа како хоризонтални и вертикални и имаат најразлични можности за дизајн. Тие се одлично решение за фронтови каде што нема многу простор.

Со нашата РАУВОЛЕТ (RAUVOLET) програма, нудиме голем спектар на можности за производителите на мебел.

Предности

Голем избор на дизајни

благодарение на комбинацијата на материјали и декори

Многу можности на примена

Благодарение на приципот конструкција на кутија

Лесна нарачка

Со он лајн конфигураторот

Ефикасно вградување

со "Plug & Play"- касета системот

Наменети за секој проект

Благодарение на флексибилните количини за нарачка

Сигурен сервис

Со вклучени видеа за вградување и технички документи


Schrankrollladen RAUVOLET acoustic-line
Рауволет акустик лајн
RAUVOLET brilliant-line tambour doors
Рауволет брилант лајн
Schrankrollladen RAUVOLET vetro-line
Рауволет ветро лајн
Header_colorline - 83479
Рауволет корол-декор лајн
Schrankrolladen RAUVOLET crystal-line
Рауволет кристал лајн
Schrankrollladen RAUVOLET metallic-line
Рауволет металик лајн
RAUVOLET individual printing tambour doors
Рауволет индивидуален дизајн

Engineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection