AGI_528477372-processed - 91364

Ентериер

Идеја. Проект. Успех. Со РЕХАУ добивате 70 годишно искуство на олето ентериер. Имено, уште од 1948 години, испорачуваме компоненти за мебел на задоволни клиенти ширум светот – сеедно дали се работи за голема индустрија или само самостоен производител. Со иновативниот дух, доследноста и самиот квалилтет "Made in Germany", успеавме нашите компоненти да бидат застапени кај голем број елементи на мебел и кујни ширум светот.

Кант траки, површини за мебел, ролетни, заштитни лајсни, сите наши приоозводи имаа јасна цел: оптимална комбинација на квалитет и естетика без ограниќување на можностите при обработка. На тој начин овозможуваме остварување на визиите на нашите клиенти.


Предности со РЕХАУ

  • Он лајн кофигураторите го олеснуваат самото планирање
  • Дизајн за секој проект – сеопфатна програма и голем избор на декори
  • Секоја количина, секоја должина


Engineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection