Успех во бројки

Над 70 години искуство и нашата посветеност, бизнисот да го развиваме одговорно и иновативно, додека ја штитиме нашата планета, се темел на нашиот успех. Нашите бројки и пресвртници даваат увид во она што го правиме и ефектот што тоа го има врз нашиот бизнис и животот на луѓето.


AdobeStock_307368079_CL - 1080149


Успех во бројки

Над 70 години искуство и нашата посветеност, бизнисот да го развиваме одговорно и иновативно, додека ја штитиме нашата планета, се темел на нашиот успех. Нашите бројки и пресвртници даваат увид во она што го правиме и ефектот што тоа го има врз нашиот бизнис и животот на луѓето.Главно еГлавно седиште на компанијата: РЕХАУ & Ерланген во Германија
Присутна во > 54 земји
> 170 канцелариски локации
> 20.000 вработени
> 7 ин-хаус лаборатории за хемиски развој
> 3 акцелератори на 3 континенти
> промет од 3,3 милијарди евра (2019)Запознајте нè

Цел и вредности

Повеќе

Успех во бројки

Иновативни решенија

Повеќе

РЕХАУ Македонија

Повеќе

Печат

Повеќе

Купување

Повеќе

Одржливост

Повеќе

Кариера

Повеќе

Engineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection