Иновации со развој

Дигиталните технологии продолжуваат да менуваат се повеќе аспекти од нашите животи, па така расте и потребата за нови средини во кои може ефикасно да делуваме. За да го исполниме нашето ветување „Engineering Progress. Enhancing Lives”, нашата цел е: денес да го смислиме она, кое утре ќе им биде потребно на нашите клиенти.

Повеќе информации

AdobeStock_332234118_CL - 1080148


Иновации со развој

Дигиталните технологии продолжуваат да менуваат се повеќе аспекти од нашите животи, па така расте и потребата за нови средини во кои може ефикасно да делуваме. За да го исполниме нашето ветување „Engineering Progress. Enhancing Lives”, нашата цел е: денес да го смислиме она, кое утре ќе им биде потребно на нашите клиенти.

Повеќе информации

Иновативни решенија во секоја област

За да го исполниме нашето ветување „Engineering Progress. Enhancing lives.“, создадовме пет силни и иновативни деловни полиња, кои  нудат висококвалитетни решенија за високоградба, нискоградба, внатрешен дизајн и индустриски решенија.

Ова ни овозможува да создадеме таргетирани решенија за различните области на живеењето. 

Градежни решенија

Градежни решенија

Системи за снабдување со вода за пиење во домовите, кои ја одржуваат хигиената на водата, системи за греење/ладење, системи за дождовница/отпадни води: РЕХАУ го прави модерниот живот побезбеден, поздрав и поудобен.

700-D180 - 69047

Решенија за прозорци

РЕХАУ создава прозорци за нов начин на живот и одржлива иднина. Со прозорци кои самостојно проветруваат или прозорци со вграден аларм, кои се активираат на допир, ние внесуваме визионерски квалитет, безбедност и дизајн во прозорската техника ширум светот.

Автомобилска индустрија

Автомобилска индустрија

Произведуваме технички решенија за производителите на автомобили, со кои можат да создадат иновативни решенија за транспорт и да ја забрзаат интелигенцијата на автомобилскиот сектор..

Решенија за мебел

Решенија за мебел

РЕХАУ произведува огромна палета на површини и компоненти по мерка за кујни, бањи, деловни и малопродажни простории. Нашите инженери, смелите визии на клиентите ги претвораат во реалност.

Индустриски решенија

Индустриски решенија

РЕХАУ произведува високотехнолошки компоненти за сè, од комерцијално ладење до воздухопловна технологија. Нашите полимери овозможуваат паметно купување, подобри железници и поефикасно ладење.


Запознајте нè

Цел и вредности

Повеќе

Успех во бројки

Повеќе

Иновативни решенија

РЕХАУ Македонија

Повеќе

Печат

Повеќе

Купување

Повеќе

Одржливост

Повеќе

Кариера

Повеќе

Engineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection