Кујнски фронтови

Паметно стакло за Вашата кујна

Стаклото на Вашата кујна ѝ дава уникатна елеганција и вредност, притоа поставувајќи посебни акценти. РЕХАУ со РАУВИЗИО crystal разви иновативен материјал за површините што извонредно е погоден за примена во кујната.

РАУВИЗИО crystal е полимерно стакло што импресионира како кујнски фронт со својот висококвалитетен изглед на стакло и притоа целосно ги компензира недостатоците на вистинското стакло. Исклучително тенката површина РАУВИЗИО crystal slim се грижи за фасцинантните впечатоци во нишите, односно задните ѕидови на кујните.

Видео

Ваши предности

Нашето паметно стакло импресионира со своите паметни предности во секојдневната употреба:

Висококвалитетен изглед

Благодарение на брилијантниот ефект на длабочина, фронтовите на РАУВИЗИО crystal претставуваат нагласување во секоја кујна. Ефектот на белата боја им овозможува на Вашите кујнски фронтови да зрачат во беспрекорни бои.

Отпорно на гребење

РАУВИЗИО crystal покажува висока отпорност на гребење во секојдневната употреба. Благодарение на тоа, површината и по многу години останува исто толку убава како и првиот ден.

Хигиенска чистота

Кај конвенционалните фронтови од вистинско стакло, нечистотијата може да се собере во зоната на фугите. Фронтовите на РАУВИЗИО crystal се комплетно без фуги. Така, бактериите немаат никаква шанса.

Стабилност на боите

Кујнските фронтови на РАУВИЗИО crystal имаат стабилни бои и се УВ-стабилни. Дури и по многу години, можете да дополнувате кујнски модули во постојните фронтови без видлива разлика во бојата.

Отпорност на удари

РАУВИЗИО crystal е 10 пати поотпорен на кршење од вистинското стакло и издржува големи оптоварувања. Но, доколку површината се оштети, не постои ризик од напукнување и повреди.

Лесно чистење

Кујнските фронтови на РАУВИЗИО crystal се лакирани, а со тоа и отпорни на отпечатоци од прсти. Нечистотиите се чистат едноставно, со вода и крпа од микрофибер.

Лесно за пишување

На површината што исто така е достапна и со магнетна функција може да се пишува со маркери за бела табла. Така на своите најблиски може да им оставате мали пораки до во секојдневниот живот.

Екстремна стабилност на формата

Благодарение на нивната симетрична структура, кујнските фронтови на РАУВИЗИО дури и по многу години на употреба обезбедуваат трајна стабилност и не се деформираат.

Гарантирано одржливо

Гарантирано одржливо

Нашите РАУВИЗИО плочи што се пресувани со материјали од дрво ги исполнуваат синџирот за испорака доследно на PEFC со одржливо шумарство.

Производители на кујни

Следниве производители на кујни при изборот на материјалите се потпираат на паметното стакло од РЕХАУ:

 

Фасцинирање со РАУВИЗИО crystal

Инспирирајте се од можностите што ги нудат површините на РАУВИЗИО во Вашата кујна.

Кујнски фронтови РАУВИЗИО
Кујнски фронтови РАУВИЗИО
Кујнски фронтови РАУВИЗИО
Кујнски фронтови РАУВИЗИО
Кујнски фронтови РАУВИЗИО

Работите во индустрија за кујни и мебел? Добијте повеќе информации за РАУВИЗИО crystal.

Engineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection