700-D413 - 76243

Лесно одржување и чистење

Исклучително лесни за нега и одржување.

Никој не сака да поминува поминува многу време во чистење и одржување на прозорците. Затоа нашите прозорци нудат посебна удобност, поради нивната висококвалитетна површина. Прозорците се отпорни на силните временските услови со дожд, снег, на нечистотии или прашина, и на редовното отворање и затворање. 

Прозорците од РЕХАУ се опремени со посебна висококвалитетна  површина. Досадното чистење на прозорците што одзема време веќе е минато. Од денес, ќе чистите без никаков напор, само со вода. 


  • Посакувате прозорци, кои се лесни за чистење? Нашите прозорски рамки се оплементети со висококвалитетна ХДФ (HDF - highdefinition finishing) која има дава благороден сјај и е исклучително мазна. На тој начин, нечистотијата и прашината, речиси неможат да се задржат на рамката или крилото на прозорецот.
  • Немате време за одржување? Не мора да губите време со одржување на прозорците. Доволно е подвижните делови на прозорецот, еднаш годишно, да се премачкаат со капка масло од домаќинството, а заптивките со силикон, за понатамошна беспрекорна функција.


pflegeleichter-komfort_2 - 110722

Поради погруби структури, нечистотиите лесно се задржуваат во вдлабнатините и тешко може да се отстранат.

pflegeleichter-komfort - 110721

Технологијата ХДФ (завршен слој со висока прецизност) овозможува значително помазни површини, на кои нечистотиите тешко се задржуваат.

Прозорците од РЕХАУ можат и повеќе.

Тие исто така имаат:

Какви барања имате од Вашите прозорци? Во нашата голема палета на производи ќе го најдете вистинскиот систем за Вашиот дом:

Engineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection