LINEA Fenster- und Türgriffe

За атрактивен дизајн на прозорците и вратите

ЛИНЕА (LINEA) рачките за прозорци и врати обезбедуваат дополнителна сигурност и даваат модерен изглед на прозорците. Дизајнот со рамни линии и јасни контури дава елегантен впечток во секоја просторија. Така ЛИНЕА (LINEA) рачките ги нагласуваат елементите на модерната архитектура.

Модерни прозорци во секој поглед

При изборот на рачките за прозорци, треба да се внимава на ексклузивниот дизајн и исклучително висок квалитет. Имено, рачките го одрадуваат изгледот на рпозорците. ЛИНЕА (LINEA) рачките за прозорци се достапни и со можност за закллучување.

Робусна елеганција за Вашата врата

ЛИНЕА (LINEA) рачката за врати, импресионира не само со својот модерен дизајн, туку и со својата робусност и безбедност. Дизајнот кои го имаат прозорците, се пренесува со истиот акцент и на вратите.

Голем избор на бои

Рачките од програмата ЛИНЕА (LINEA) ги има во различни елоксирани и РАЛ бои и во варијанта со структурирана површина. На овој начин рачките, имаат сигурен изглед на нерѓосувачки челик.

Secustik® – ефикасен плус за безбедност

Патентираниот механизам за заклучување, го отежнува нaсилното отварање на прозорецот однадвор, па така крадците потешко ќе може да отворат.

Се прилагодува на различни прозорски системи

Прозорските рачки VarioFit® ЛИНЕА (LINEA) ја прилагодуваат должината на осовината, на соодветната длабочина на профилот на прозорецот. На тој начин, многу лесно може да се заменат. 

LINEA Fenster- und Türgriffe
LINEA Fenster- und Türgriffe
LINEA Fenster- und Türgriffe

Engineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection