Заштита од провала

Заштита од насилно отварање на прозорците

Прозорците од РЕХАУ не им даваат никаква шанса на провалниците!

Во вашите четири ѕида треба да се чувствувате безбедно. Поради тоа, нашите прозорци нудат оптимална заштита од провала и може да се изберат во различни класи на заштита. Така во секое време ја имате потребната безбедност. Едноставно, користете го решението сè-во-едно и седнете и релаксирајте се!

179706_MK - 71967

Класата на отпорност може да се утврди според Вашите лични безбедносни потреби. Притоа, не е секогаш неопходна највисоката класа на отпорност.

Чувствувајте се едноставно безбедни!

Не е проблем со вистинската технологија за безбедност. Постои едноставен начин за Вашиот дом да се направи побезбеден: Прозорците на РЕХАУ Ви нудат индивидуално безбедносно засилување што го отежнува пробивањето од страна на провалниците. Кај повеќе од една третина од случаите, благодарение на безбедносната опрема, останува само обидот за провала.

Вашиот специјалист за прозорци во Ваша близина


РЕХАУ Смарт Гард – така денес се спречуваат провали

Незабележително инсталиран во рамките на Вашите прозорски системи СИНЕГО или ГЕНЕО, опционалниот Смарт Гард активно се грижи за превентивната безбедност. Интелигентниот сензор ги регистрира провалниците и самостојно ја стартува одбранбената програма. Активното одвраќање спречува оштетување на прозорците и вратите.

На тој начин Смарт Гард оди многу подалеку од вообичаените алармни системи. Бидејќи тие реагираат дури откако провалникот е во куќата – прозорецот или вратата тогаш се веќе оштетени.

Консултирајте се во детали за безбедните прозорци: Смарт Гард систем конект

Прозорците од РЕХАУ можат и повеќе.

Тие не само што се залагаат за извонредна заштита од провала, туку и за

Какви барања имате од Вашите прозорци? Во нашата голема палета на производи ќе го најдете вистинскиот систем за Вашиот дом:

Engineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection