700-D248 - 72535

Звучна изолација

Вашиот дом, место за мир и релаксација.

На улиците се возат автомобили, соседот го коси тревникот или слуша гласна музика – секојдневно, нас нè опкружува многу врева и нè оптоварува со бучава.

Прозорците од РЕХАУ се грижат за мирот во нашите сопствени четири ѕида. Благодарение на нашите прозорци, ои ги има со различни нивоа на звучна изолација, насекаде можете да уживате во мир. Седнете и релаксирајте се – без бучава однадвор. Тоа не само што го зголемува квалитетот на живеење, туку и придонесува за општото чувство на благосостојба.

schallschutz - 110723

Бучавата не само што е многу непријатна, туку може и долгорочно да го оштети здравјето. Исклучете ги гласните звуци едноставно со нашите прозорски системи. Во зависност од животната средина и оптоварувањето од бучава, можете да го одредите потребното ниво за заштита од бучава поединечно за секој прозорец. Така Вашиот дом станува оаза на мирот.

Детално информирајте се за прозорците со звучна изолација:
Специјалист за прозорци во Ваша близина

Прозорците од РЕХАУ можат и повеќе.

Тие не само што се залагаат за извонредна звучна изолација, туку и за

Какви барања имате од Вашите прозорци? Во нашата голема палета на производи ќе го најдете вистинскиот систем за Вашиот дом:

Engineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection