Noviteti


30.01.2023

Novi asortiman, novi dekori i nove RAUKANTEX kant trake

Kronodesign Global Collection 3.0 kolekcija je dostupna

Neograničene mogućnosti dizajna, vrhunski kvalitet koji u svaki projekt unosi prirodnost: to je ono čime je nova Kronodesign Global Collection 3.0 impresionira. Kolekcija je od januara 2023. godine na tržištu i  sledećih pet godina će uticati na dizajn nameštaja širom sveta.

Jednako impresivne su i varijante RAUKANTEX kant traka koje se savršeno uklapaju u 246 trend boja i dekora. Dostupne odmah sa lagera. U svim uobičajenim dimenzijama. Koristite naš pretraživač kant traka i naručite  besplatne uzorke.

Pretraživač kant traka


G05-D112_DE - 1103662


22.08.2022

Savršeno uskladjena kant traka sa FINSA & FUNDERMAX pločama

Sve odgovarajuće kant trake dostupne sa lagera

Ažurilali smo našu kolekciju kant traka kako bi odgovarala novim mat trend kolekcijama FINSA i FUNDERMAKS. FINSA Technical Matt kolekcija i FUNDERMAKS Interior Pro 2.2. – Alto Matt sada i REHAU proširuje asortiman u Edel matt I klasičan mat. Sve nove kant trake se sada mogu pronaći na pretraživaču našeg dekor centra.

Pretraživač kant trakaO40-D096_CL - 1099141


26.05.2022

Dealerinfo 1/2022

Aktuelne informacije o prodavcima sa novostima o proizvodima možete pročitati na linku:

Saznajte više
15.03.2022

Neograničena primena kant traka 
RAUKANTEX kant trake u skladu sa trend kolekcijama 2022

Naše obećanje smo održali: za svaku ploču ili laminat iz nove kolekcije najvećih proizvođača imamo odgovarajuću kant traku. Na osnovu naše bliske saradnje sa firmama WESTAG, Egger i FunderMax proširena je naša ponuda kant traka. Brzo i jednostavno možete naći odgovarajući dekor kant trake za novu kolekciju FunderMax, trendkolekciju koja uključuje i STAR FAVORIT i PREMIUM STAR ili za Egger PerfectSense Feelwood ploče. Mogu se poručiti u potrebnoj količini, kao obična ili laserska traka.

Uverite se sami:

Pretraga kant takaREHAU edelmatt kolekcija20.05.2021

REHAU edelmatt kolekcija

Osećaj lepote

Vanvremenska elegancija koja nije samo lepa za oči. Edelmatt kolekcija pruža optimalnu kombinaciju dizajna koja omogućava proizvođačima nameštaja da proizvedu svileno mat nameštaj u monolitnom dizajnu kao iz jednog poteza.

Površina, ivice i prostor za odlaganje savršeno su međusobno usklađeni, a pored toga se ističu i divnom i prijatnom finoćom dodira, koja je izuzetno mekana i istovremeno ne ostavlja otiske prstiju.

REHAU edelmatt kolekcijaPassion for color 2020


17.03.2020

Passion for color 2020

Island očarava. REHAU sa Passion for color 2020 unosi posebnu magiju vulkanskog ostrva u uređenje unutrašnjeg prostora. Šest boja reprezentuju prirodu koja ostavlja bez daha, hiljadama godina stare mitove, ali i elegantni glavni grad Rejkjavik sa njegovim živahnim izgledom.

Saznajte više:

Web strana    


RAUKANTEX lumina


01.03.2021

Neka Vaš nameštaj svetli !

RAUKANTEX LUMINA kant traka sa apsorcionim pigmentima za skupljane svetlosti to Vam omogućava. Od sada raspoloživo i u standardnoj kolekciji!

Saznajte više

Engineering progress

Enhancing lives

KONTAKT & USLUGE

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection