RAUVOLET rešenja za rolo ormane

Prednosti sistema rolo vrata

Individualno, svestrano i štedi prostor

Sofisticirana, dizajnerski orijentisana i fleksibilna rešenja kod uređenja enterijera stoje veoma visoko na listi želja. Bilo da je reč o individualizaciji ili spajanju životnog i radnog prostora – enterijer se u današnje vreme savršeno prilagođava zahtevima stanara – i pri tome treba da bude uređen štedeći prostor, jer usled neprekidnog mega-trenda za urbanim načinom života sve više ljudi deli isti prostor.

Bilo da se radi o stanu, opremanju prodajnog prostora ili na radnom mestu – sa opsežnim REHAU programom rolo vrata Vam se otvaraju mogućnosti dizajna koje Vašoj kreativnosti ne postavljaju nikakve granice. Od jednostavnog nameštaja mogu postati individualni rariteti koji privlače poglede. Rešenja za rolo vrata istovremeno mogu i suprotno od toga: Ona mogu sakriti stvari i funkcionalna područja i po potrebi ih ponovo učiniti vidljivim. Kancelarijski prostor jednim zahvatom postaje dnevna soba, garderober nestaje iza dekorativne površine. Prostorija na taj način može ispunjavati različite funkcije – štedeti prostor bez ikakvih vrata sa krilima, preklopnih ili kliznih vrata.

Otkrijte raznolikost sveta rolo vrata

Pažnja: prikazane vizualizacije proizvoda imaju inspirativni karakter i delimično nisu sastavni deo aktuelnog proizvodnog programa

Rešenje rolo ormana za kancelariju
Rešenje rolo ormana za radnu sobu
Rešenje rolo ormana za garažu


Rešenja rolo ormana za hodnik

Ko živi sa malim hodnikom, poznaje probleme: Mesta za odlaganje skoro i da nema, ogrebane površine, opasnost od spoticanja usled otvorenih vrata ormana za cipele. Rolo ormani u takvim slučajevima pomažu da se ograničeni prostor u ulaznom području bolje iskoristi: Obuća, torbe, jakne nestaju iza estetske površine čija se boja može prilagoditi. Pored fleksibilnosti dizajna, sistem rolo ormana u hodniku stana pruža i funkcionalne prednosti: Izbegava se kolizija ulaznih vrata i vrata ormana, posebno u uskim ulaznim područjima. Modrice usled otvorenih vrata ormana za cipele takođe su deo prošlosti

Schrankrollladen-Lösungen für den Flur

Sa rolo vratima: Više mesta u hodniku. Ulazna vrata se mogu otvoriti bez problema.

IML_01458 - 15855341

Bez rolo vrata: U uskim ulaznim prostorima nastaju prepreke.


Rešenja rolo ormana za kuhinje

Kreativno korišćenje niša: U uskim kuhinjama se mogu pojaviti delovi prostora koji se mogu zatvarati samo uz poteškoće. Takav prostor pomoću rolo ormana postaje potpuno funkcionalni orman. Usled visećih kuhinjskih ormana iznad radne površine upotreba rolo vrata za nameštaj u takvim slučajevima nema alternativu. Uzgred: Sa policom regala koja se izvlači slobodan prostor se može proširiti do iznad sudopere. Idealno za povremeno korišćenje kuhinjskog posuđa.

Schrankrollladen-Lösungen für die Küche

Sa rolo vratima: Potpuno funkcionalni orman štiti od prašine i prljavštine.

IML_01466 - 15858303

Bez rolo vrata: U uskim nišama poput ove, vrata nameštaja su apsolutno nepogodna.


Rešenja rolo ormana za kupatilo

Prilikom renoviranja stare gradnje ili novih stanova u urbanom području, često je za kupatilo na raspolaganju malo prostora. Posledica: Raspoloživi prostor se mora idealno iskoristiti. Jer upravo u kupatilu je potreban prostor za odlaganje kozmetičkih proizvoda ili sredstava za čišćenje kako bi se brzo našli pri ruci. Jedno od efikasnih rešenja je da se neizostavne komponente, kao što je pregradni zid prema niši za tuširanje, koriste kao prostor za odlaganje. A sistem rolo ormana za nameštaj pored efikasnosti nudi i eleganciju: ravno, funkcionalno zatvaranje ormana koje omogućava urednost i svestrani dizajn.

Schrankrollladen-Lösungen für das Bad

Sa rolo vratima: Estetski sofisticirano rešenje kojim se izbegavaju otvoreni regali u nišama.

IML_01462 - 15857126

Bez rolo vrata: Preklopna vrata zahtevaju prostor i u uskim kupatilima imaju značajne nedostatke.


Rešenja rolo ormana za spavaću sobu

U spavaćim sobama se prostor ispod kreveta tradicionalno koristi kao prostor za odlaganje. Tu se odlažu prekrivači, jastuci, posteljina i druge stvari kod kojih higijena igra veliku ulogu. Sistem za zatvaranje sprečava stvaranje prašine i prljavštine. U uskim prostorijama elementi na izvlačenje ili kontejneri sa točkićima mogu imati nedostatke.

Schrankrollladen-Lösungen für das Schlafzimmer

Sa rolo vratima: Omogućava se potpuno iskorišćenje prostora za odlaganje celom širinom kreveta.

IML_01473 - 15860137

Bez rolo vrata: Kontejneri se u uskim prostorijama ne mogu kompletno izvući - prostor za odlaganje je teško pristupačan.


Rešenja rolo ormana za dnevnu sobu

Za više prostora za odlaganje potrebne su inovativne ideje. I u najboljem slučaju dodaju stanu estetsku vrednost – kao i ovo elegantno rešenje dizajna. Okrugli stočić za dnevnu sobu koji se zatvara rolo vratima za nameštaj se može koristiti kao prostor za odlaganje časopisa, daljinskih upravljača ili kao kućni bar. Ovaj individualni komad nameštaja ima prednosti i u domaćinstvima sa decom: Ukoliko treba odložiti stvari koje nisu prikladne za decu, moguća je varijanta koja se zaključava. I: Njegov okrugli oblik smanjuje opasnost od povreda za malu decu.

Schrankrollladen-Lösungen für das Wohnzimmer

Sa rolo vratima: Elegantno dizajnersko rešenje koje spaja estetiku sa praktičnim korišćenjem.

IML_01477 - 15861312

Bez rolo vrata: Oštre ivice povećavaju opasnost od povreda, naročito za malu decu.RAUVOLET konfigurator za rolo ormane

Sa inovativnim REHAU konfiguratorom za rolo ormane otvaraju Vam se raznovrsne mogućnosti kreativnog dizajna. Konfigurišite sistem rolo ormana za kuhinju, kupatilo, kancelariju ili stambeni prostor sa individualnim dimenzijama u horizontalnom ili vertikalnom pravcu ili gotove kuhinjske komplete za ugradnju sa modularnim dimenzijama.

Pokreni konfiguratorPretraga trgovaca

Pronađite kompetentne specijalizovane trgovce za naše sisteme rolo vrata za ormane u vašoj blizini.

Pretraga trgovaca

Kontakt

Imate pitanja? Iskoristite besplatnu dežurnu telefonsku liniju na kojoj će vam odgovore davati naši stručnjaci ili popunite naš obrazac za kontakt.

Obratite nam se


Engineering progress

Enhancing lives

KONTAKT & USLUGE

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection