Creative Design Collection

Creative Design Collection

Design. Kreacija. Individualnost.

Kant trake u skladu sa površinom ploče i izgledom kao da su iz jednog komada: to je sigurno jedna od prednosti REHAU programa kant traka. Međutim, da li kant traka mora uvek da prati strukturu i boju površine? Mi mislimo „Ne“, o tome odlučuje dizajn.

Pored Premium kolekcije na zalihama, REHAU je razvio Creative Design Collection. Sa njom Vas vodimo u svet kreativnosti i individualnosti. Mešavina materijala od metala i stakla, realistični izgled drveta, trodimenzionalni efekti i iluminacija: Ovaj asortiman nudi potpuno nove i neočekivane mogućnosti.

Prepustite se inspiraciji i odmah naručite besplatne uzorke kant traka iz Creative Design Collection.

Naruči Creative Design Collection

Podrazumeva se da se sve kant trake sa zaliha – kao i obično – mogu dobiti od dužine od 1 m sa kratkim rokovima isporuke.


Kant trake sa poprečnom strukturom drveta

G98-D067 - 84922

Da li je to „pravo drvo“? Nove ABS kant trake sa poprečnom strukturom drveta u svakom slučaju tako izgledaju i pružaju takav osećaj. Kant trake sa poprečnom strukturom drveta po svom izgledu odgovaraju drvenom stablu koje je poprečno odrezano u odnosu na dužinu.

Sa ovim kant trakama i tehnologijom nulte fuge dekorativna iverica se u današnje vreme skoro i ne razlikuje od pravog drveta, kako vizuelno, tako i na dodir. Drveni materijali ne mogu biti realističnije dizajnirani.

Idi na pregled dekora
 

Akcentne kant trake

G98-D099 - 86211

Povećani zahtevi za individualizacijom i davanjem ličnog pečata sve više stavljaju kant traku u prvi plan kao nezavisni dizajnerski element. Zahvaljujući trendu sve snažnijeg izgleda ploča, stranica i određenih segmenata, ivica sve više oslobađa od površine.

Sa akcentnim kant trakama koristimo ovaj potencijal i nudimo nove kreativne dekore koji stavljaju akcente i otvaraju nove perspektive u dizajnu nameštaja i uređenju prostora. Pri tome se raznolikost varijanti kreće od cvetnih ornamenata, preko fantastičnih dekora, pa do moderne plute. 

Idi na pregled dekoraVisions kant trake

G98-D078 - 85848

Nove Visions kant trake izgledaju kao kombinacija visokokvalitetne staklene ploče i masivne ploče od pravog drveta. Pri tome se kant trake sastoje od dve boje odn. dekora koji se međusobno preklapaju: jedan sjajni u univerzalnoj nijansi boje, koji izgleda kao obojena staklena ploča i jedan sa realističnim izgledom dekora bambusa ili multipleks dekora.

To ima dve prednosti: Ploča je znatno lakša od pravog stakla i višestruko jednostavnija za obradu.

Idi na pregled dekora
 

Magic 3D kant trake

Sa odabranim 3D akrilnim kant trakama modu se ostvariti najmoderniji dizajnerski efekti. Kant trake imaju upečatljiv trodimenzionalni dubinski efekat, jer se dekor odštampan na zadnjoj strani vidi kroz prozirni akrilni sloj.

Boje metala, kao što su zlato, bakar i bronza pružaju stambenom prostoru notu luksuza. Na taj način se sa odabranim, visokokvalitetnim nameštajem i diskretnim uređenjem prostora mogu postaviti posebni ukrasni akcenti.

Idi na pregled dekora


 

Prozirne kant trake

G98-D077 - 85847

Svetlo je četvrta dimenzija uređenja prostora. Čini se da sve više i više čak postaje i prva dimenzija. Ne samo zato što bez svetla ne bi bilo arhitekture, već zato što je zahvaljujući napretku tehnologije osvetljenja arhitektura sve više pod uticajem insceniranja osvetljenja.

Svetlo određuje kako doživljavamo prostor i kako se osećamo. Sa pozadinskim osvetljenjem ivica se može aktivno učestvovati u performansama enterijera.

Idi na pregled dekora


Celokupna kolekcija uklj. dodele ploča/kant traka je prikazana u zajedničkoj kolekciji:

Pokreni pretragu kant trakaUzorak kant trake

Zahvaljujemo na Vašem upitu. Stupićemo u kontakt sa Vama u najkraćem mogućem roku.

Vaša poruka nije mogla biti poslata. Proverite da li su sva obavezna polja popunjena.

An error occured, please try again later. (Form was not sent!)


Pretraga kant traka

Pronađite sa nekoliko klikova savršenu kombinaciju kant trake i ploče.

Pokreni pretragu kant traka

Kontakt

Iskoristite besplatnu dežurnu telefonsku liniju na kojoj će vam odgovore davati naši stručnjaci ili popunite naš obrazac za kontakt.

Obratite nam se


Engineering progress

Enhancing lives

KANTENMUSTER BESTELLEN

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection