Oblasti primjene

Novogradnja, starograndja ili specijalne primene. Sa REHAU podnim grejanjem do individualnih rešenja.

Fleksibilan način grijanja putem površina!

REHAU sistemi površinskog grijanja su idealni za primjenu: u novogradnji, kod sanacije ili kod specijalnih primjena. Sa REHAU sistemima će se uvijek pronaći odgovarajuće, individualno rješenje. 

Saznajte ovde koja je to prava komponenta za Vaše zahtjeve – i kako već uskoro možete da profitirate od prednosti REHAU površinskog grijanja! 

Kod novogradnje možete već u toku projektovanja da predvidite kako ćete grejati pojedinačne prostorije.

Novogradnja

Kod izgradnje novih kuća sloboda za odabir opreme je naravno najveća: ovde već u fazi projektovanje možete da odredite način grijanja za svaku pojedinačnu prostoriju. Podno grijanje u kupatilu, kombinacija zidnog i stropnog grijanja u predsoblju, i interakciju podnog i zidnog grijanja u dnevnom boravku – sve to bez ikakvih problema!

Uz REHAU pronaći ćete za svaku vrsu renoviranja odgovarjuće podno grejanje

Renoviranje

Želite da izvršite modernizaciju Vaše kuće? Onda je REHAU površinsko grijanje prava stvar za Vas! Jer u REHAU sistemu naći ćete za svaku vrstu renoviranja odgovarajući sistem – bilo za pod, zid ili strop, svejedno da li je riječ o mokrom ili suhom načinu gradnje. Uz REHAU sistem sanacije i pomoću Vašeg profesionalnog instalatera brzo i jednostavno ćete realizovati savremen sistem grijanja, a da ne izgubite mnogo od visine prostorije!

Zahvaljujući fleksibilnosti REHAU podnog grejanja mogu se bez problema savladati i teži slučajevi sanacije.

Specijalna primjena

Zahvaljujući fleksibilnosti REHAU sistema i teži slučajevi renoviranja rješavaju se bez problema: zidno grijanje, na primjer kod izgradnje potkrovlja, prava je ušteda dragocjenog prostora, i zahvaljujući rješenju za primjenu u suhoj gradnji brzo i jednostavno je instalirano.