REHAU na sajmu Aquatherm

09.12.2013

od 28. bis 31. januara 2014 sajam u Beču, hala A, štand A0422

REHAU će ponovo u januaru 2014. biti prisutan na sopstvenom štandu, na međunarodnom, specijaliziranom sajmu AQUATHERM, sajmu za grijanje, klimatizaciju sanitariju, dizajn kupaonice kao i obnovljenih izvora energije. Međunarodno aktivan prerađivač polimera predstavit će svoje inovacije u području instalacija u zgradama u hali A na štandu A0422.

Ovogodišnje težište nastupa na sajmu biti će na površinskom grijanju / hlađenju, s naglaskom na novi sobni regulator Nea kao i na novi sistem površinskog grijanja - Tacker ploče s ljepljivom trakom i sistemom držača cijevi 10. Osim toga, posebno će biti istaknuto tempiranje betonske jezgre uz površinski sloj.

U području kućnih instalacija REHAU predstavlja prstenastu instalaciju sa novim lučnim T-komadom i prolaznim zidnim kutnikom RAUTITAN RX.

Zanimljivosti sistema kućne odvodnje i industrijskih cijevi zaokružit će REHAU-ov nastup na sajmu.

REHAU grupa

Kao premijum robna marka za rješenja na bazi polimera REHAU širom svijeta zauzima vodeće mjesto na području gradnje, automotiva i industrije. Naša izuzetna inovativnost, struktura kompanije koja pokriva mnoge branše i efikasna sinergija koja proizlazi iz toga, čini nas modernim, profesionalno vođenim i "porodičnim" preduzećem, jedinstvenim u industriji plastičnih masa. U naše glavne kompetencije ubraja se razvoj materijala i sistema, kao i tehnika površinske obrade. Kao pokretač inovacija, REHAU sa oko 20.000 zaposlenih na više od 170 lokacija širom svijeta zauzima istaknuto mjesto.

U Austriji je REHAU zastupljen još od 1956. godine. Već skoro 15 godina odavde se uspješno upravlja i širi poslovanje u regionu South East Europe sa 1.900 zaposlenih, na 24 lokacije, u 19 zemalja.