Novi regulator sobne temperature Nea

Malen, ravan - ali s mnogo mogućnosti! Novi REHAU sobni regulator Nea očarava sa jasnim rubovima, niskom siluetom od samo 26 mm i sofisticiranim rukovanjem. SamoMalen, ravan - ali s mnogo mogućnosti!

Novi REHAU sobni regulator Nea očarava sa jasnim rubovima, niskom siluetom od samo 26 mm i sofisticiranim rukovanjem. Samo ne kao i svi ostali!!!!

Novi sobni regulator Nea se koristi kao regulator sobne temperature kod podnog grijanja - i još mnogo toga! On uvjerava sa nagrađivanim dizajnom, jednostavnom montažom, jednostavnim rukovanjem kao i sa mnogim komfornim funkcijama. Nabaviti se može u tri varijante: grijanje (Nea H), grijanje sa vremenskim programom (Nea HT), i grijanje / hlađenje sa vremenskim programom (Nea HCT). REHAU Nea sobni regulator je dostupan u varijantama 24 i 230 volti.

Dizajn: nagrađen

Sobni regulator Nea impresionira sa svojim jedinstvenim i bezvremenskim dizajnom koji je kao takav dostupan u ovoj verziji samo kod REHAU - i bio je odmah nagrađen sa prestižnim Red Dot Design Award na premijeri na ISH 2013.

Montaža: jednostavna
Visoko kvalitetni regulator je kompaktno i tanko izveden i ima LCD zaslon koji je osvijetljen i jednostavan za čitanje. Montaža je jednostavna i sigurna i moguće ju je izvesti ili na podžbukne ugradbene instalacione kutije ili direktno na zid.

Rukovanje: lako
Rukovanje sobnim regulatorom Nea se odvija uz korištenje samo tri dugmeta. Jasan prikaz statusa sa jasnim simbolima čini korisničko rukovanje razumljivim i logičnim samim po sebi. Uređaj se može zaštititi sa podesivim osiguranjem od neovlaštenog korištenja i pruža različita prava pristupa i konfiguracije krajnjem korisniku, servisnom i ekspertnom nivou.

Karakteristike: komforno
Dodatne funkcije regulatora olakšavaju svakodnevnicu korisnika. Tako se na primjer mogu programirati do tri vremenske zone po danu u varijanti regulatora sa integrisanim vremenskim programom HT i HCT. Osim toga na uređaju je prikazano i vrijeme. Individualno se mogu podesiti različiti modusi, kao što su modus "prisutnost", "odmor " i "party modus". Sobni regulator Nea HCT se može opcionalno kombinovati sa REHAU eksternim senzorom.Više informacija o asortimanu, tehničkim podacima i cijenama se mogu naći u sveobuhvatanom katalogu proizvoda, ili u Vama najbližem REHAU prodajnom uredu.