NEA SMART 2.0

Συμφωνικό για τη χρήση της υπηρεσίας NEA SMART 2.0 Service

1. Ποιος είναι ο σκοπός αυτού του συμφωνητικού;

Με το παρόν συμφωνητικό ορίζουμε τους κανόνες στο πλαίσιο των υπηρεσιών για το προϊόν NEA SMART 2.0, τις οποίες σας παρέχουμε ως διαδικτυακή υπηρεσία. Η διαδικτυακή υπηρεσία ονομάζεται «NEA SMART 2.0 Service». Με τους όρους «REHAU» και «εμείς» εννοούμε την Industries SE & Co. KG, Otto-Hahn-Straße 2, 95111 Rehau, Γερμανία. Το παρόν συμφωνητικό αναφέρεται παρακάτω και ως «όροι χρήσης».

Παράλληλα με το παρόν συμφωνητικό, για τη διάθεση και τη χρήση της εφαρμογής NEA SMART 2.0 ισχύουν οι όροι του App Store, μέσω του οποίου προμηθευτήκατε την εφαρμογή NEA SMART 2.0.

Με την εγγραφή σας στην υπηρεσία NEA SMART 2.0 Service αποδέχεστε τους παρόντες όρους χρήσης. Αν έχετε ερωτήσεις για το προϊόν, το NEA SMART 2.0 Service ή τους όρους χρήσης, επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών (άρθρ. 12).

2. Ποιες λειτουργίες διαθέτει το NEA SMART 2.0 Service;

Το NEA SMART 2.0 Service σάς επιτρέπει να χειρίζεστε, να ρυθμίζετε και να ελέγχετε μέσω διαδικτύου τον θερμοστάτη χώρου NEA SMART 2.0. Οι λειτουργίες αξιολόγησης και βελτιστοποίησης υπολογίζονται και σας παρέχονται στον θερμοστάτη χώρου NEA SMART 2.0. Εκτός αυτού, μέσω του NEA SMART 2.0 Service διαθέτουμε πιθανώς ενημερώσεις λογισμικού για τον θερμοστάτη χώρου NEA SMART 2.0.

3. Υπάρχουν χρεώσεις;

Με το φάσμα λειτουργιών που περιγράφεται παραπάνω στο άρθρ. 2 σάς παρέχουμε το NEA SMART 2.0 Service δωρεάν.

Μελλοντικές επεκτάσεις των λειτουργιών ενδέχεται να υπόκεινται σε ανάλογη χρέωση. Μπορείτε να αποκτάτε τέτοιου είδους επεκτάσεις των λειτουργιών με χρέωση μέσω του NEA SMART 2.0 Service και/ή, κατά περίσταση, μέσω της εφαρμογής NEA SMART 2.0 με αγορά εντός της εφαρμογής ή άλλες παρόμοιες λειτουργίες. Αυτές τις επεκτάσεις λειτουργιών με χρέωση τις αποκτάτε πάντοτε μόνο για το αναφερόμενο χρονικό διάστημα στην επέκταση λειτουργίας. Αν δεν αναφέρεται το χρονικό διάστημα, αυτό ανέρχεται σε 12 μήνες.

4. Ποιες προϋποθέσεις πρέπει να πληρώ;

Για να μπορείτε να χρησιμοποιείτε το NEA SMART 2.0 Service χωρίς περιορισμούς, πρέπει να πληρούνται οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

Τυχόν έξοδα που προκύπτουν από τις συγκεκριμένες προϋποθέσεις θα επιβαρύνουν εσάς.

5. Πώς γίνεται η εγγραφή; Τι πρέπει να προσέξω μετά την εγγραφή;

Η εγγραφή γίνεται με τη δημιουργία ενός προσωπικού λογαριασμού χρήστη μέσω της εφαρμογής NEA SMART 2.0 ή μέσω του ιστότοπου accounts.rehau.com. Κατά την εγγραφή αποθηκεύετε τη διεύθυνση e-mail σας και ορίσετε έναν προσωπικό κωδικό πρόσβασης. Κατά την εγγραφή μέσω της ιστοσελίδας μπορείτε να ενεργοποιήσετε την επαλήθευση πολλών παραγόντων, με την οποία προστατεύεται επιπλέον η πρόσβαση στον λογαριασμό χρήστη σας.

Από τον λογαριασμό χρήστη μπορείτε να αλλάξετε την καταχωρημένη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασης. Βεβαιωθείτε ότι στον λογαριασμό χρήστη είναι πάντοτε καταχωρημένη η ισχύουσα διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, διότι την χρειαζόμαστε για διάφορες λειτουργίες σε σχέση με τον λογαριασμό σας και τον θερμοστάτη NEA SMART 2.0 που χρησιμοποιείτε.

Επιλέξτε ασφαλή κωδικό πρόσβασης και προστατέψτε τον από κακή χρήση. Στο πλαίσιο της εγγραφής καθορίζονται και ελέγχονται συγκεκριμένες απαιτήσεις για τον κωδικό πρόσβασής σας. Αν διαπιστώσετε κατάχρηση του λογαριασμού χρήστη σας, ενημερώστε αμέσως τη REHAU και αλλάξτε τον κωδικό σας πρόσβασης. Αν υποψιαστούμε ότι ένας λογαριασμός χρήστη χρησιμοποιείται καταχρηστικά, έχουμε το δικαίωμα να τον κλειδώσουμε.

Αν επιτρέψετε σε κάποιο άλλο άτομο να χρησιμοποιεί το NEA SMART 2.0 Service στην τερματική συσκευή σας, είναι δική σας ευθύνη να το ενημερώσετε για τους όρους χρήσης και να ελέγχετε την τήρησή τους με κάθε πρόσφορο τρόπο.

6. Διαθεσιμότητα

Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την αδιάλειπτη παροχή της υπηρεσίας NEA SMART 2.0 Service. Καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια ώστε να υπάρχουν όσο το δυνατόν λιγότεροι περιορισμοί απέναντι στους χρήστες, αλλά ζητάμε την κατανόησή σας και δεν αναλαμβάνουμε την ευθύνη για οποιεσδήποτε ζημιές λόγω διακοπής του NEA SMART 2.0 Service.

Για τη λειτουργία και χρήση της υπηρεσίας NEA SMART 2.0 απαιτούνται ενημερώσεις που σχετίζονται με την ασφάλεια και τη λειτουργία. Αν ως χρήστης δεν τις πραγματοποιείτε τακτικά, επηρεάζεται η διαθεσιμότητα της υπηρεσίας NEA SMART 2.0. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για διακοπές της υπηρεσίας NEA SMART 2.0 λόγω μη εκτέλεσης των ενημερώσεων.

Έχουμε το δικαίωμα να κλειδώσουμε την πρόσβασή σας στο NEA SMART 2.0 Service, αν υπάρχουν ενδείξεις για τα εξής

7. Αλλάζει το φάσμα των λειτουργιών;

Λόγω συνθηκών, όπως για παράδειγμα τεχνικές εξελίξεις ή τροποποιήσεις στο ρυθμιστικό πλαίσιο, ενδέχεται να χρειαστεί ή να είναι σκόπιμο να επεκτείνουμε, να περιορίσουμε, να μεταβάλουμε με άλλον τρόπο ή να καταργήσουμε το NEA SMART 2.0 Service. Αυτές οι αλλαγές στο NEA SMART 2.0 Service ενδέχεται να αφορούν μεμονωμένες ή όλες τις σειρές συσκευών. Θα προσπαθήσουμε να περιορίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τον αντίκτυπο από πιθανές αλλαγές στο NEA SMART 2.0 Service σε εσάς, αλλά ζητάμε την κατανόησή σας, καθώς δεν μπορούμε να παράσχουμε καμία εγγύηση για τη διαρκή διαθεσιμότητα του NEA SMART 2.0 Service ιδίως λόγω των γρήγορων τεχνολογικών εξελίξεων στον τομέα της πληροφορικής.

Οι ενημερώσεις μπορεί να πραγματοποιηθούν αυτόματα χωρίς περαιτέρω ενημερώσεις ή τη συγκατάθεσή σας. Αποδέχεστε τις αυτόματες ενημερώσεις. Αν δεν επιθυμείτε την αυτόματη εκτέλεση τέτοιων ενημερώσεων, μπορείτε να το ορίσετε στις ρυθμίσεις της εφαρμογής. Μπορεί επίσης να σας ζητήσουμε να πραγματοποιήσετε μόνοι σας την εγκατάσταση των ενημερώσεων και εσείς θα είστε υπεύθυνοι για την άμεση εκτέλεσή τους. Αν παραλείψετε την εγκατάσταση τέτοιων ενημερώσεων, μπορεί να εκτεθείτε σε κινδύνους (π.χ. κινδύνους για την ασφάλεια), κάτι που μπορεί να επηρεάσει ή να περιορίσει την ευθύνη και ικανότητά μας να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες.

Εμείς φροντίζουμε πάντα μόνο για την ενημερωμένη κατάσταση της εφαρμογής.

8. Για πόσο χρονικό διάστημα θα παρέχεται το NEA SMART 2.0 Service; Wie kann ich den NEA SMART 2.0 Service kündigen? Τι θα συμβεί με τα δεδομένα μου σε περίπτωση τερματισμού της υπηρεσίας;

Η υπηρεσία μας παρέχεται για ελάχιστο χρονικό διάστημα δύο ετών από την αγορά σας

Αν αποφασίσουμε να διακόψουμε οριστικά το NEA SMART 2.0 Service, θα σας ενημερώσουμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μέσω της εφαρμογής NEA SMART 2.0. Θα σας ενημερώσουμε για την ημερομηνία τερματισμού του NEA SMART 2.0 Service μαζί με την οριστική διακοπή. Με τον τερματισμό του NEA SMART 2.0 Service παύει επίσης να ισχύει το παρόν συμφωνητικό.

Μπορείτε να προβείτε στη λύση του παρόντος συμφωνητικού για το NEA SMART 2.0 Service ανά πάσα στιγμή με τη διαγραφή σας από τη χρήση της υπηρεσίας NEA SMART 2.0 Service.

Έχετε και έχουμε το δικαίωμα να καταγγείλουμε το παρόν συμφωνητικό για σοβαρό λόγο. Σοβαρός λόγος καταγγελίας από πλευράς της REHAU υπάρχει ιδίως στις περιπτώσεις που αναφέρονται στο άρθρ. 6 παρ. 2.

Μετά τον τερματισμό του συμφωνητικού, η REHAU δεν υποχρεούται να αποθηκεύει τα δεδομένα σας.

9. Περιορισμένη ευθύνη

Αν υποστείτε κάποια ζημιά σε σχέση με το NEA SMART 2.0 Service, θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να βρούμε και γι’ αυτό μια κοινώς αποδεκτή λύση. Ωστόσο, πρέπει να περιορίσουμε την ευθύνη μας σε λογικά επίπεδα και για τις δύο πλευρές.

Λάβετε υπόψη σας ότι τα έξοδα θέρμανσης εξαρτώνται σε πολύ μεγάλο βαθμό από διάφορους παράγοντες που δεν εμπίπτουν στον έλεγχο της REHAU. Τέτοιοι παράγοντες είναι λόγου χάρη η θερμομόνωση, οι συνήθειες αερισμού, οι καιρικές συνθήκες, άλλες φυσικές ιδιότητες της κατασκευής και οι επιλεγμένες ρυθμίσεις για την απαιτούμενη θερμοκρασία. Ως εκ τούτου, δεν μπορούμε να σας παράσχουμε καμία εγγύηση για τα έξοδα θέρμανσης.

Εφόσον λαμβάνετε δωρεάν υπηρεσίες με βάση το παρόν συμφωνητικό, ισχύουν οι εκ του νόμου ρυθμίσεις για την ευθύνη σε περίπτωση δανεισμού.

Κατά τα λοιπά, είμαστε υπόλογοι απέναντι σε εσάς σε όλες τις περιπτώσεις συμβατικής και εξωσυμβατικής ευθύνης από πρόθεση ή βαριά αμέλεια στον βαθμό που προβλέπεται από τις νομοθετικές διατάξεις περί αποζημίωσης ή επιστροφής μάταιων δαπανών. Στις λοιπές περιπτώσεις είμαστε υπόλογοι - εφόσον δεν προβλέπεται διαφορετική ρύθμιση στο άρθρ. 4 - μόνο στην περίπτωση αθέτησης συμβατικής υποχρέωσης η τήρηση της οποίας είναι απολύτως αναγκαία για την κανονική εκτέλεση της σύμβασης και στην τήρηση της οποίας πρέπει να μπορεί να βασίζεται διαρκώς ο πελάτης (θεμελιώδης υποχρέωση), περιοριζόμενοι όμως στην αποκατάσταση της προβλέψιμης και τυπικής ζημίας. Σε όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις δεν αναλαμβάνουμε απολύτως καμία ευθύνη με την επιφύλαξη της ρύθμισης του άρθρ. 3.

Η ευθύνη μας για ζημιές από βλάβη κατά της ζωής, του σώματος ή της υγείας και σύμφωνα με τον νόμο περί ευθύνης λόγω ελαττωματικών προϊόντων δεν επηρεάζεται από τους προαναφερόμενους περιορισμούς και εξαιρέσεις ευθυνών.

Εφόσον παρέχουμε τη δυνατότητα πρόσβασης σε άλλους ιστότοπους μέσω συνδέσμων, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για το ξένο περιεχόμενο των εν λόγω ιστοτόπων. Δεν οικειοποιούμαστε το ξένο περιεχόμενο. Αν λάβουμε γνώση για παράνομο περιεχόμενο σε εξωτερικούς ιστότοπους, θα αφαιρέσουμε αμέσως τον σύνδεσμο.

10. Τροποποίηση των όρων χρήσης

Επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να τροποποιήσουμε και/ή να συμπληρώσουμε το παρόν συμφωνητικό ή μεμονωμένους όρους του. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα σας επιστήσουμε ρητώς την προσοχή στη νέα έκδοση, θα έχετε πρόσβαση στο τροποποιημένο κείμενο και θα σας ζητήσουμε να αποδεχτείτε τη νέα έκδοση.

Έχετε το δικαίωμα να μην δώσετε τη συγκατάθεσή σας. Σε αυτήν την περίπτωση συνεχίζει να ισχύει η σχέση εμπιστευτικότητας υπό τους έως τώρα όρους χρήσης, ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να τερματίσουμε τη συμβατική σχέση μαζί σας και να απαγορεύσουμε την περαιτέρω χρήση της υπηρεσίας NEA SMART 2.0.

11. Προστασία δεδομένων

Για την παροχή των υπηρεσιών του NEA SMART 2.0 είναι απαραίτητη η επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, Αυτή διενεργείται με αυστηρή τήρηση της ισχύουσας νομοθεσίας περί προστασίας των δεδομένων από πλευράς της REHAU ως υπευθύνου επεξεργασίας. Για λεπτομερείς υποδείξεις σχετικά με την προστασία δεδομένων ανατρέξτε στις υποδείξεις προστασίας δεδομένων REHAU NEA SMART 2.0

12. Εξυπηρέτηση πελατών

Αν έχετε ερωτήσεις για το NEA SMART 2.0 Service ή αντιμετωπίζετε προβλήματα, μπορείτε να απευθύνεστε σε εμάς ως εξής:

REHAU Industries SE & Co. KG
Otto-Hahn-Str. 2
95111 Rehau
Germany
E-Mail: service.de@support.rehau.com
Τηλέφωνο: +49 91 31 / 92 55 55

13. Τελικές διατάξεις

Ισχύει το δίκαιο της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, μόνο στον βαθμό που δεν στερήστε την προστασία η οποία διασφαλίζεται από υποχρεωτικές διατάξεις του κράτους στο οποίο έχετε τον συνήθη τόπο διαμονής σας.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει δημιουργήσει μια διαδικτυακή πλατφόρμα για την ηλεκτρονική επίλυση διαφορών. Η πλατφόρμα χρησιμεύει ως αφετηρία για την εξωδικαστική επίλυση διαφορών σε σχέση με συμβατικές υποχρεώσεις οι οποίες προκύπτουν από ηλεκτρονικές συμβάσεις πώλησης. Πιο αναλυτικές πληροφορίες είναι διαθέσιμες στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://ec.europa.eu/consumers/odr . Δεν είμαστε έτοιμοι, ούτε υποχρεωμένοι να συμμετάσχουμε σε διαδικασία επίλυσης διαφοράς ενώπιον οργάνου διευθέτησης διαφορών καταναλωτών.

Αν δεν υπάγεστε σε κάποια γενική δικαιοδοσία σε κράτος μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή αν είστε εταιρικός πελάτης, αποκλειστικά αρμόδια ορίζονται τα δικαστήρια του Hof στη Γερμανία. Κατά τα λοιπά, για την τοπική και διεθνή δικαιοδοσία εφαρμόζονται οι ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις.

Αν κάποιες μεμονωμένες διατάξεις των γενικών όρων χρήσης ή της σύμβασης που συνάψαμε μαζί σας πάψουν να ισχύουν εξ ολοκλήρου ή εν μέρει, η ισχύς της σύμβασης δεν επηρεάζεται κατά τα λοιπά. Οι νομοθετικές ρυθμίσεις αντικαθιστούν τις μη εφαρμόσιμες διατάξεις, εφόσον υπάρχουν.

01.07.2022

Engineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection