NEA SMART 2.0

Угода про використання сервісу NEA SMART 2.0

1. Яка мета цієї угоди?

До цієї угоди входять положення щодо послуг, пов’язаних з продуктом NEA SMART 2.0, який пропонується як інтернет-сервіс. Цей інтернет-сервіс надалі позначається як «сервіс NEA SMART 2.0». Під словами «REHAU» та «ми» мається на увазі компанія REHAU Industries SE & Co. KG, Helmut-Wagner-Straße 1, 95111 Rehau, Німеччина. Ця угода в подальшому може також позначатися як «Умови користування».

На додаток до цієї угоди щодо надання й використання додатку NEA SMART 2.0 діють умови магазину додатків, через який було отримано додаток NEA SMART 2.0.

Реєструючись у сервісі NEA SMART 2.0, ви підтверджуєте, що погоджуєтеся з Умовами користування. Якщо у вас є питання стосовно продукту, сервісу NEA SMART 2.0 чи Умов користування, зверніться до відділу підтримки (п. 12).

2. Які функції виконує сервіс NEA SMART 2.0?

Сервіс NEA SMART 2.0 дозволяє керувати системою регулювання температури в приміщенні NEA SMART 2.0 і здійснювати її налаштування через інтернет. Передбачені функції аналізу даних та оптимізації. Дані, що отримуються з допомогою цих функцій, передаються на ваш пристрій і в систему NEA SMART 2.0. Через сервіс NEA SMART 2.0 також можуть надаватися оновлення для програмного забезпечення системи регулювання NEA SMART 2.0.

3. Чи є сервіс платним?

З обсягом функцій, описаним вище в п. 2, сервіс NEA SMART 2.0 надається безкоштовно.

У майбутньому можливий випуск платних пакетів, що розширяють обсяг функцій. Такі платні пакети можна буде придбати через сервіс NEA SMART 2.0 і/або додаток NEA SMART 2.0 шляхом оформлення покупки в додатку чи за допомогою інших аналогічних функцій. Платні пакети купуються на період, зазначений в описі пакета, і діють лише впродовж цього періоду. Якщо період не зазначений, то застосовується період 12 місяців.

4. Які умови повинні бути виконані?

Щоб ви могли користуватися сервісом NEA SMART 2.0 без обмежень, повинні бути виконані такі умови:

Якщо у вас можуть виникнути витрати у зв’язку зі створенням необхідних умов, ці витрати несете ви.

5. Як проходить реєстрація? На що слід звернути увагу після реєстрації?

Реєстрація відбувається через створення облікового запису користувача в додатку NEA SMART 2.0 або на сайті accounts.rehau.com. Під час реєстрації треба зазначити свою адресу електронної пошти і встановити пароль. У разі реєстрації на сайті можна активувати багатофакторну автентифікацію, щоб підвищити рівень захисту облікового запису.

Після входу в обліковий запис можна змінити адресу електронної пошти, зазначену під час реєстрації, і пароль. Зверніть увагу на те, що електронна адреса, зазначена в обліковому записі, завжди повинна бути актуальною, бо вона потрібна нам для забезпечення роботи різних функцій, пов’язаних з вашим обліковим записом і вашою системою регулювання NEA SMART 2.0.

Підберіть надійний пароль і вживіть заходів, щоб уникнути його неправомірного використання. Пароль, який ви встановлюєте, має відповідати певним вимогам. Якщо ви дізналися, що ваш обліковий запис використовується незаконно, негайно повідомте про це компанії REHAU та змініть пароль. У нас є право заблокувати обліковий запис у разі підозри в його неправомірному використанні.

Якщо ви дозволяєте іншій людині користуватися сервісом NEA SMART 2.0 на своєму пристрої, то ви зобов’язані звернути її увагу на необхідність дотримання Умов користування й контролювати їх дотримання найбільш прийнятним для цього способом.

6. Доступність

Ми не можемо гарантувати безперервну доступність сервісу NEA SMART 2.0. Ми докладаємо всіх зусиль, щоб мінімізувати обмеження для користувачів, однак не можемо взяти на себе відповідальність за можливі збитки в зв’язку з недоступністю сервісу NEA SMART 2.0 і сподіваємося в цьому на ваше розуміння.

Для користування сервісом NEA SMART 2.0 важливо встановлювати оновлення системи безпеки та функціональні оновлення. Якщо користувач не буде встановлювати такі оновлення регулярно, у нього можуть виникнути труднощі з доступом до сервісу NEA SMART 2.0. Ми не несемо відповідальності в разі недоступності сервісу NEA SMART 2.0 через те, що не були встановлені оновлення.

У нас є право заблокувати для вас доступ до сервісу NEA SMART 2.0 у таких випадках:

7. Чи може змінитися обсяг функцій?

Через певні обставини, наприклад, у зв’язку з технічним прогресом чи змінами в законодавстві, може з’явитися потреба чи сенс у тому, щоб розширити чи обмежити можливості сервісу NEA SMART 2.0, змінити їх у якийсь спосіб чи взагалі припинити роботу сервісу. Такі зміни, пов’язані з наданням доступу до сервісу NEA SMART 2.0, можуть торкнутися окремих серій пристроїв чи всіх пристроїв. Ми докладемо всіх зусиль, щоб мінімізувати наслідки для вас у зв’язку зі змінами в роботі сервісу NEA SMART 2.0, але, зокрема, у зв’язку зі швидким розвитком інформаційних технологій не можемо гарантувати постійну доступність сервісу NEA SMART 2.0. Сподіваємося на ваше розуміння.

Можливе автоматичне встановлення оновлень без сповіщень або запитів на підтвердження. У такому разі ви даєте свою згоду на автоматичне встановлення оновлень. Якщо ви не хочете, щоб оновлення встановлювалися автоматично, то можете змінити порядок установлення оновлень у параметрах додатка. Може статися, що ми звернемося до вас із проханням установити оновлення вручну. У такому разі ви самі відповідаєте за встановлення оновлень у максимально короткі строки. Не встановлюючи оновлення вчасно, ви піддаєте себе ризикам (зокрема пов’язаним із безпекою). У такому разі ми не несемо відповідальності за наслідки, а наші можливості щодо забезпечення роботи сервісу можуть бути обмежені.

Ми завжди підтримуємо роботу лише останньої версії додатка.

8. На який строк надається доступ до сервісу NEA SMART 2.0? Як можна відмовитися від сервісу NEA SMART 2.0? Що відбувається з моїми даними в разі відмови від сервісу?

Доступ до нашого сервісу надається на строк не менше двох років із моменту здійснення покупки.

Якщо ми вирішимо зупинити роботу сервісу NEA SMART 2.0, то повідомимо вам про це електронною поштою або через додаток NEA SMART 2.0. Ви дізнаєтеся дату припинення роботи сервісу NEA SMART 2.0 з відповідного повідомлення. У разі припинення роботи сервісу NEA SMART 2.0 ця угода також утрачає чинність.

Ви можете розірвати цю угоду в будь-який час через сервіс NEA SMART 2.0, просто відмовившись від користування сервісом NEA SMART 2.0.

У вас і в нас є право на розірвання цієї угоди за наявності вагомих причин. Вагомими причинами для розірвання угоди зі сторони компанії REHAU можуть бути, наприклад, випадки, описані в п. 6, абзаці 2.

Після закінчення строку дії цієї угоди компанія REHAU не зобов’язана зберігати ваші дані.

9. Положення щодо обмеження відповідальності

Якщо ви зазнаєте збитків у зв’язку з використанням сервісу NEA SMART 2.0, ми зробимо все можливе, щоб знайти взаємовигідне рішення. Однак ми змушені обмежити свою відповідальність рамками, прийнятними для обох сторін.

Зверніть увагу, що витрати на опалення значною мірою залежать від різних чинників, на які компанія REHAU ніяк не може вплинути. До таких факторів можна віднести, наприклад, теплоізоляцію, вентиляцію, погодні умови, особливості конструкції будівлі й вибрані параметри. У зв’язку з цим ми не можемо надати жодних гарантій щодо витрат на опалення.

Якщо послуги за цією угодою надаються вам безкоштовно, то застосовуються положення законодавства, що регулюють відповідальність за прокату обладнання.

У решті ситуацій наша відповідальність перед вами в рамках і за рамками договору в разі наміру чи грубої халатності обмежується компенсацією збитку чи марних витрат згідно з положеннями законодавства. В інших випадках ми, якщо в абзаці 4 не зазначено інше, несемо відповідальність лише в разі порушення зобов’язань за договором, дотримання яких необхідне для належного виконання умов договору й на дотримання яких ви можете покладатися як клієнт (основні договірні зобов’язання), але наша відповідальність обмежується компенсацією збитків, які можна передбачити, та типових збитків. В усіх випадках, яких попередні положення не стосуються, наша відповідальність виключена зі збереженням чинності абзацу 3.

Наведені вище положення щодо обмеження й виключення відповідальності не поширюються на відповідальність за збиток, завданий життю чи здоров’ю, а також на відповідальність за Закону про відповідальність виробників за якість власної продукції.

Якщо ми пропонуємо посилання для доступу до інших сайтів, то не відповідаємо за вміст таких сайтів. Ми не привласнюємо чужі матеріали. Дізнавшись про незаконність інформації, опублікованої на сайті, на який ми опублікували посилання, ми негайно видалимо це посилання.

10. Внесення змін до Умов користування

Ми залишаємо за собою право змінювати та/або доповнювати цю угоду чи окремі положення з неї. У такому разі ми зобов’язані сповістити вас про вихід нової редакції і надати вам доступ до оновленого тексту для підтвердження вашої згоди.

Ви можете відмовитися приймати нову редакцію. У такому разі договірні відносини продовжаться на підставі попередньої редакції Умов користування, проте ми залишаємо за собою право розірвати договір із вами й відмовити вам у подальшому доступі до сервісу NEA SMART 2.0.

11. Захист даних

Для надання послуг у межах користування сервісом NEA SMART 2.0 необхідна обробка персональних даних. Така обробка здійснюється REHAU як відповідальною особою зі строгим дотриманням чинних законів щодо захисту даних. Детальні відомості про захист даних див. у документі «Політика конфіденційності в рамках надання сервісу REHAU NEA SMART 2.0».

12. Відділ підтримки

З усіма питаннями щодо сервісу NEA SMART 2.0 та в разі проблем можете звертатися до нас за цими контактними даними:

REHAU Industries SE & Co. KG
Helmut-Wagner-Straße 1
95111 Rehau
Німеччина
Ел. пошта: service.de@support.rehau.com
Телефон: +49 91 31 / 92 55 55

13. Прикінцеві положення

Застосовується право Федеративної Республіки Німеччина, але лише в об’ємі, що забезпечує ваш захист відповідно до обов’язкових положень законодавства країни, у якій ви знаходитеся.

Європейською Комісією створена інтернет-платформа для вирішення суперечок у режимі онлайн. Ця платформа являє собою координаційний центр для позасудового розгляду суперечок за зобов’язаннями, що випливають з договорів купівлі-продажу, укладених через інтернет. Більш детальні відомості див. за посиланням: http://ec.europa.eu/consumers/odr . Ми не готові й не зобов’язані брати участь у процесі для вирішення суперечок при арбітражних судах з питань споживачів.

Якщо у вас немає загального місця підсудності в одній із країн ЄС чи ви входите до числа корпоративних клієнтів, то всі суперечки розглядатимуться лише в м. Хоф, Німеччина. У решті випадків стосовно відповідальності на місцевому й міжнародному рівні діють застосовні положення законодавства.

Якщо окремі положення Загальних умов укладання угод чи укладеного з вами договору стануть частково чи повністю недійсними, це ніяк не впливає на чинність інших положень договору. Замість недійсних положень набувають чинності відповідні положення законодавства, якщо такі положення є.

01.10.2022

Engineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection