Flexibilität

Flexibiliteit

Ook bij de installatie absoluut een voordeel

Bij bestaande woonwijken en in de steden hebben REHAU buizen van PE-Xa duidelijk voordelen ten opzichte van staal: de kunststofleidingen kunnen bijvoorbeeld vanwege de flexibiliteit veel eenvoudiger worden aangepast op moeilijke installatie- en terreinomstandigheden.


Flexibel geïnstalleerd

Flexibel tot en met de uiteindelijke installatie

Noodzakelijke tekening- resp. tracéveranderingen worden vaak pas bij de implementatie zichtbaar. Bij stalen buizen is dat altijd weer een groot budgetrisico: materiaal- en installatiekosten overschrijden de calculatie snel met een veelvoud. Dit risico wordt door de toepassing van onze polymere buissystemen geminimaliseerd. De flexibiliteit wordt tot het eind toe behouden. Zo worden ingewikkelde aanpassingen met speciale componenten vermeden, wat weer tijd en kosten bespaart.

Snel geïnstalleerd

Ingewikkelde las- en na-isolatiewerkzaamheden komen te vervallen

Een andere troef van onze kunststofbuissystemen: daarvoor zijn geen speciaal opgeleide en uitgeruste installatiespecialisten nodig voor ingewikkelde las- en na-isolatiewerkzaamheden. Het effect: de kosten nemen af, de coördinatiewerkzaamheden worden minder en bouwtijden worden aanmerkelijk verkort.


Eenvoudig nageïsoleerd

Na-isoleren: eenvoudig en snel

Verbindingsplaatsen moeten worden nageïsoleerd. Om te zorgen dat dit snel verloopt, hebben wij daarvoor twee systemen: een universeel krimpmofsysteem voor maximale flexibiliteit bij de verwerking op de bouwplaats en het bewezen REHAU Clip-systeem, bestaande uit twee compacte, robuuste halfschalen met speciale afdichtringen voor bijzonder snelle en betrouwbare afdichting.

Engineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection