Rendement

Rendement

REHAU PE-XA: economisch als staal

Rendabel over de gehele lijn

Bij blokverwarmingsprojecten zijn de eigenschappen van de buizen een doorslaggevende factor voor het rendement. Hier is het polymere materiaal PE-Xa van REHAU eenduidig in het voordeel ten opzichte van staal.

Uiterst plaatsbesparende installatie

Eenvoudigere routes, eenvoudiger installeren  

De flexibiliteit van de polymere systemen maken een optimale route mogelijk, in het bijzonder bij de weinige beschikbare ruimte in al bestaande woningen.

100%zelfcompensatie

Geen compensatiebocht, eenvoudigere aftakkingen

Onze buissystemen zijn zelfcompenserend. Zowel bij de hoofdroutes als bij de gebouwaansluitingen hoeven geen compensatiemaatregelen worden ingepland. En alle verbindingen orden uitsluitend geperst en niet gelast. Daardoor worden kostbare maatregelen voor kwaliteitsbewaking overbodig.

DUO-rollengte tot 400 m.

Sneller met DUO-buizen en levering op rol

Een ander voordeel ten opzichte van staal: onze PE-Xa-buizen tot afmeting DUO d75 resp. UNO d140 worden op rol op de bouwplaats geleverd in lengten tot 400 meter. Daarmee vervalt een groot deel van de verbindings- en isolatiewerkzaamheden. Bovendien worden onze netwerken met DUO-buizen ontworpen. Daardoor worden de graafwerkzaamheden tot een minimum gereduceerd.

30% efficiënter dan staal

Gemiddelde totale besparingen: 30% t.o.v. Staal

De besparingen door het toepassen van kunststof, in de mijnbouw, bij het installeren en bij het materiaal, zijn van de totale kosten gemiddeld 30% ten opzichte van staal.

Aansluiting tijdens bedrijf

Aansluitingen naderhand, ook tijdens bedrijf, geen probleem

Ook dat is een kostenbesparende factor: aansluitingen naderhand. Bij de REHAU-systemen van kunststof zijn deze geen probleem. Wij ondersteunen u met professionele gereedschappen en methoden. Zo kunt u naderhand aansluitingen alsnog installeren.

Engineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection