Veiligheid

Veiligheid

Een krachtig bewijs voor kwaliteit

"Kwaliteit" bewijst zichzelf. Maar fabrikanten moeten bewijzen kunnen leveren want de kwaliteit van materiaal en verwerking is van doorslaggevend belang voor de levensduur en het rendement van complete projecten.

kwaliteit

De "systeemkwaliteit" is doorslaggevend

De bouw van blokverwarmingsnetten is een infrastructurele maatregel en dus een investering in de toekomst. Des te belangrijker is het gedrag over langere termijn van de gebruikte mediumbuizen en de verbindingstechnieken daarvan, maar ook de flexibiliteit van het systeem als geheel.

Pe-Xa

Multivalente netten

Een feit is dat bedrijfsparameters, en daarmee de eisen van moderne blokverwarmingsnetten, vragen om specifieke materiaaleigenschappen bij de mediumbuizen. Daarom heeft REHAU meer dan 20 jaar geleden een specifiek recept voor de PE-Xa-blokverwarmingsbuizen ontwikkeld.

kwaliteit

Het kwaliteitsbewijs: al 38 jaar getest in het laboratorium

De levensduur van PE-Xa in REHAU-kwaliteit ligt tussen 30 en 50 jaar. Op de locatie Erlangen heeft REHAU een eigen geaccrediteerd laboratorium, waar als sinds 1979 PE-Xa mediumbuizen in langdurige testen worden beproefd, onder andere op treksterkte, dichtheid en drukgedrag. Met het beste resultaat. Geen andere fabrikant beschikt over dergelijke bewijzen.

Iso

ISO 9001-gecertificeerd

REHAU is conform ISO 9001 gecertificeerd. Bovendien laten wij de kwaliteit van onze mediumbuizen voortdurend niet alleen intern, maar ook extern door onafhankelijke instituten testen.

kwaliteit

Beknellingsinrichtingen

REHAU biedt als enige fabrikant twee systemen voor de efficiënte uitbreiding resp. verdichting naderhand van het netwerk speciale beknellingsinrichtingen of een eigen aanboorarmatuur. Ons materiaalrecept waarborgt daardoor met uitbreidingen van het net een mate aan bedrijfszekerheid en flexibiliteit, waarbij stalen systemen in het niet vallen.

Engineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection