Levitate sofa_design Anne Boysen_photo Enok Holsegaard_05 - 1080317

Fremtidens sofa med opbevaring og bord

Designeren Anne Boysen vandt 3 gange i konkurrencen ”Danmarks næste klassiker” på DR 1 i efteråret 2020 og er således med til at skabe fremtidens trend inden for møbelklassikere.

Hendes møbel, en ”svævende” sofa, som kaldes ”LEVITATE”, var det første møbel, hun vandt med. Sofaen er en fleksibel sofa og daybed med opbevaring og bord. REHAU A/S er stolt af, at vi har leveret spejlplader til den ”svævende” del, nemlig RAUVISIO crystal mirror, som er et spejlprodukt til moderne indretning.

RAUVISIO crystal mirror er fremstillet af polymerer, som kompenserer for de ulemper, der er ved ægte glas, dvs. det ligner ægte glas, men er brudfast, ridsefast og meget lettere end glas. Samtidig er det fleksibelt under forarbejdning og kan skæres til efter mål med gængs træbearbejdningsværktøj. Produktet giver nye muligheder for integrering af spejlplader i møbler, interiør og design.

Pladerne fås i format 2800 mm x 1300 mm x 19 mm på MDF eller i en 4 mm ”slim” udgave, som kan anvendes til væg- og stænkpaneler. Forskellige universalfarver og dekorvarianter i mat- og højglans kan anvendes i moderne boligindretning i bl.a. køkken, bad og butikker.

Vil du vide mere om vores elegante spejlprodukter?

Læs mere her: RAUVISIO crystal mirror

Kunde3D Inventar/Anne Boysen
År2020
FotografEnok Holsegaard
Levitate sofa_design Anne Boysen_photo Enok Holsegaard_06 - 1080318
Levitate sofa_design Anne Boysen_photo Enok Holsegaard_11 - 1080316

Engineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection