BAU-D454 - 2868648

RAUTITAN: Til vand og varme

Pålidelig

RAUTITAN: Universalsystemet til drikkevand og varme.

Som universelt og variabelt system er RAUTITAN det første valg til moderne installationer.

RAUTITAN

RAUTITAN

RAUTITAN drikkevandsinstallation:

Upåklagelig hygiejne, permanent pålidelighed og enkel montering: RAUTITAN systemet overbeviser over hele verden ved drikkevandsinstallation.

Varmeelementtilslutning:

Om varmeelementtilslutningen sker fra gulvet, væggen eller fodpanelet – RAUTITAN tilbyder altid den rigtige løsning.

Fleksible og formstabile rør med høje sikkerhedsreserver:

Universalrøret RAUTIAN flex tilbyder optimal fleksibilitet – også ved lave temperaturer. Hvis installationen kræver et bøjningsstift rør, anvendes RAUTITAN stabil – det robuste metal-plast-kompositrør. Præisolerede rør understøtter rentabel installation.

888-01-D058_v2_DK - 116388

Vidste du?

Materialet til de højeste krav:

PE-Xa-rør står for lang levetid, korrosionsbestandighed og for enkel forarbejdning.

100% varmeisolering i henhold til EnEV:

De kortere monteringstider giver mulighed for præisolerede rør til målene 16 til 25 mm i forskellige udførelser.

Let installation.

888-39-D180_01_Online_DK_v2 - 116391

RAUTITAN: Forbindelsesteknik skydemuffe – originalen.


Sikkerhed uden kompromisser:

Med rør, fitting og skydemuffe skaber RAUTITAN en permanent tæt forbindelse. Helt uden o-ringe. Røret selv er tætningsmidlet, og installationen kan belastes med det samme. De robuste materialer klarer forarbejdningstemperaturer ned til -10°C.

RAUTITAN: Udvidelse af rørende

1. Udvidelse af rørende

RAUTITAN drikkevandsinstallation

2. Indsætning af fitting

RAUTITAN: Montering af skydemuffe

3. Montering af skydemuffe

Permanent tæt med kun 3 trin:

Afgratning og kalibrering af rørene bortfalder helt. De professionelle værktøjer i RAUTOOL-serien gør installationen lettere. Allerede før trykprøvningen giver en enkel, visuel kontrol sikkerhed for en fagligt korrekt udført forbindelse.

Vidste du?

Rørsystemet og forbindelsesteknikken har været anvendt i over 30 år i mere end 50 lande. Frem til i dag er der udført over 800 millioner skydemuffeforbindelser.

Fremtidssikker installation.

RAUTITAN: Til den blyfri drikkevandsinstallation

Den nyudviklede, blyfri rødgodslegering fra RAUTITAN RX+ giver alle det etablerede rødgodsmateriales fordele og er samtidig blyfri.

Høj korrosionsbestandighed uden bly

Det nye materiale RAUTITAN RX+ har gennemgået omfattende tests på hjerter og nyrer i form af laboratorieforsøg og flere års forsøg i marken. Legeringen er standardiseret i henhold til DIN SPEC 2701 og har siden 2018 været på det tyske miljøagenturs positivliste over drikkevandshygiejnisk egnede metalmaterialer.

En høj tinprocent sørger for en optimal dæklagsopbygning ved både den nye legering som ved det almindelige rødgods. Dermed opnås også mange års sikkerhed ud over en høj korrosionsbestandighed.

RAUTITAN RX+

Blyfri fittings RAUTITAN RX+

Konsekvent videreudvikling:

REHAU har længe arbejdet med emnet blyfri drikkevandsinstallation: Det første skridt blev taget allerede i 2009 med indførelsen af de polymere, gevindløse fittings RAUTITAN PX (mål 16 til 40 mm); herefter fulgte det andet trin med fittings RAUTITAN SX af ædelstål (mål 16 til 40 mm) i 2011 til udvikling af et blyfrit system. De nye blyfri fittings RAUTITAN RX+ (mål 16 til 63 mm) udgør nu den konsekvente afslutning.

Vidste du?

Drikkevandshygiejne

Forbrugernes krav og ønsker til drikkevandshygiejne vil øges i de kommende år.

Europæisk REACH-kandidatliste

I 2018 blev bly optaget på listen over potentielt særligt bekymrende stoffer.

Forudseende installation.

RAUTITAN: Den hygiejneoptimerede drikkevandsteknik.

RAUTITAN tilbyder alle forudsætninger for hygiejnisk drikkevandsfordeling.

Den sidste meter er afgørende:
Vand i en upåklagelig kvalitet er vores vigtigste levnedsmiddel. Denne må ikke påvirkes af forkerte installationer i bygninger. Sikring af vandkvaliteten frem til sidste aftapningssted kræver derfor stor omhu – fra planlægning til hygiejnisk korrekt implementering.

Oversigt over fremtiden:
Når de én gang er installeret, forsvinder rørledningerne i væg og gulv og er dermed ude af syne. Desto vigtigere er det at have fremtiden for øje ved valg af rørsystem. RAUTITAN overbeviser her med sin lange levetid og skaber endvidere reserver for morgendagens hygiejnestandard.

Tid til en ny installationstype

RAUTITAN er optimalt tilpasset til intelligente rørføringer, især loop- og ringledningsløsninger. Hvis enkelte aftapningssteder eller sågar hele brugsenheder ikke anvendes midlertidigt eller permanent, forbliver vandet i flow – mikrobielle belastninger, f.eks. legionella, modvirkes optimalt.

Hygiejneoptimeret teknik

Ved RAUTITAN forhindrer glatte overflader aflejringer i røret. Fittingernes indvendige konturer er hydraulisk optimeret og overbeviser med et meget lille tryktab. Alle anvendte materialer er underlagt strenge kontroller og certificeret til brug i forbindelse med drikkevand.

rautitan-trinkwasserinstallation_v2_DK - 116386

Vidste du?

Op til 50% større indvendig diameter:

Sammenlignet med andre forbindelsesteknikker giver RAUTITAN en nærmest uhindret gennemstrømning også i forbindelsesområdet. Forsnævringer reduceres dermed til et minimum af udvidelsesteknikken.

Kimfri. Bekræftet af Fraunhofer Institut:

Fittingernes høje tæthed forhindrer effektivt kimdannelse. RAUTITAN er certificeret som dødrumsfrit i forbindelsesområdet.

Fleksibel installation

RAUTITAN: De individuelle varmeelementtilslutningsvarianter.

Uanset om varmeelementtilslutningen sker fra gulvet, væggen eller fodpanelet – RAUTITAN tilbyder altid en passende løsning.

Der er tænkt på alt:

Med vores sortiment af rør, fittings og tilbehør kan alle relevante installationsvarianter gennemføres. Varmeledningsfordeler til fordeling og samling af tilslutningsledninger fuldender produktsortimentet.

RAUTITAN varmeledningsfordeler

Komfortabel installation.

RAUTOOL: Professionelt værktøj til alle krav.

RAUTOOL kompletterer RAUTITAN. Det modulopbyggede værktøjskoncept tilbyder det rigtige udstyr til ethvert krav.

Installation med batteridrift.

RAUTOOL værktøjer med højtydende batterier af nyeste generation sikrer lang brugstid ved korte opladningstider.

Omfattende tilbehør fra A til Å

Uanset om det drejer sig om aftrykningspropper, udvidelsesadaptere, udvidelseshoveder, ekspanderbits, indvendige bukkefjedre, ågsæt, rørsakse eller rørtænger.

RAUTOOL værktøjskuffert

RAUTOOL Quick Change

Quick Change®:

Med hurtigere skift af udvidelseshoveder pga. det patenterede lynskiftesystem reduceres af- og påskruning af udvidelseshoveder til en fjerdedel omdrejning. Til sammenligning kræver gængse gevindforskruninger fire hele omdrejninger.

RAUTOOL A-light2 Kombi

RAUTOOL A-light2 Kombi:

Kun 1 værktøj på byggestedet. Ved drejning af den kombinerede udvidelses- og skubbeenhed i arbejdsretning er det rigtige værktøj altid til rådighed. Udvidelse, omskift, påskubning – uden ombygning.

Vidste du?

Enestående mangfoldighed:

Ingen anden systemudbyder tilbyder et så omfattende værktøjsprogram.

3 mål, 1 værktøj:

Med det 3-dobbelte ågsæt sker målskiftet hurtigt. Uden udskiftning forarbejdes målene 16, 20 og 25 mm med et enkelt værktøj. En enkelt drejning er tilstrækkelig.

Videoer

Downloads

Engineering progress

Enhancing lives

Kontakt

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection