BAU-D329 - 17796810

Lyddæmpende afløbsrør

Oversigt

Et komplet system til enfamilieshuse og store objekter

Vores rør-, formdels- og tilbehørsprogram RAUPIANO PLUS kan anvendes overalt og i alle dimensioner fra DN 32 til DN 200, der er kompatible med gængse HT- og KG-systemer – ved optimal lyddæmpning og brandsikring.

14 dB

Installation af komfort
med RAUPIANO PLUS

F90

Brandsikring
med RAUPIANO PLUS

30 %

hurtigere installation
med RAUPIANO PLUS

Førsteklasses lydisoleringsrør –
certificeret af Fraunhofer Institut

RAUPIANO PLUS lever op til de lovbefalede mindstekrav til lydisolering af sanitære installationer. Selv det skærpede VDI-direktiv 4100 slås med flere længder.

Brandsikring: Hurtigt, let og i overensstemmelse med standarderne
Selvom det skal gå stærkt på byggepladsen, må der ikke ske fejl ved brandsikringen. Vores brandsikringsløsninger er udviklet til enkel planlægning, enkel montering og dermed en ukompliceret, endelig bygningsinspektion.

Monteringstider reduceret til et minimum
Udelukkelsen af fejlkilder ved planlægning og installation og reduceret tidsforbrug ved montering sparer op til 30% arbejdstid sammenlignet med SML-støberør.

Lydisolering: Certificeret af Fraunhofer-Institut

Det støjsvage afløb

Med lydtryksniveauer på kun 14 db(A)* ligger vores lydisoleringsrørsystem RAUPIANO PLUS langt under de værdier, der kræves i lydisoleringsdirektiv VDI 4100. Sagtere end en hvisken, for alle komponenter – rørene, formdelene og fastgørelsesteknikken – bidrager til, at RAUPIANO PLUS fungerer uden støjbelastning.

Raupiano


Raupiano


Raupiano


Vores lydabsorberende flerlagsteknologi
Det meget stive midterlag i vores rør opnår en rørdensitet på 1,9 g/cm³ pga. mellemlaget med den høje stivhed. Det reducerer lydniveauet betragteligt.

Mindre turbulenslyd i omstyringsområdet
Målrettet masseoptimering i turbulensområdet for bue DN 90 til DN 160 reducerer lydudviklingen. Forgreningernes hydraulisk optimerede, indvendige konturer minimerer samtidig gennemløbslydene.

Mindre strukturlyd takket være kraftigt dæmpende spændebåndsfastgørelse
Vores patenterede spændebåndsfastgørelse sørger for endnu mere ro. Den minimerer overførslen af strukturlyd til installationsvæggen betydeligt.


* Fastgørelse med patenteret, strukturlydisolerende støttefastgørelse fra REHAU (P-BA 274/2016)

Vidste du?

Endnu mere lydsvag takket være strukturlydsfrakobling

Vores patenterede, højtisolerende spændebåndfastgørelse frakobler strukturlyden. Den består af et støtte- og fikseringsspændebånd og minimerer overførslen af strukturlyd til installationsvæggen betydeligt. Det korrekte tilspændingsmoment for føringsspændebåndet er defineret vha. den praktiske bøjlelås og en afstandsholder. Samtidig sørger gummiindlæggets specielle geometri for centreringen af røret med samme afstand til alle spændebåndets sider.

Brandsikring: F90 med nul-afstand

Mindste pladsbehov ved højeste planlægningssikkerhed

Vores lydisoleringsrørsystem RAUPIANO PLUS vinder også på brandsikring. Kombineret med vores RAUTITAN rør til drikkevand og varme bortfalder den dyre test af mindsteafstande, der skal overholdes, helt. Vi har fået begge systemer vurderet, og den sagkyndige stillingtagen bekræfter nul-afstanden i næsten alle kombinationer. Dette gælder også for kombinationen RAUPIANO PLUS med ikke-brændbare metalledninger.

Vores brandsikringsløsninger er godkendt af byggetilsynet og opfylder en brandmodstandsvarighed på mindst 90 minutter.

100% varmeisolering

Uden at gå på kompromis med varmeisoleringen kan vores brandsikringsløsninger anvendes også ved varmeisolerede dæk som f.eks. parkeringskældre.

Pladsbesparende og sikkert

Brandsikring

Brandsikring


Brandsikring


Brandsikring

Det pladsbesparende brandsikringsbånd DN 40 til 110
Vores brandsikringsbånd, der er udviklet til besparende installation i niveau med dækket, er den intelligente løsning på montering udført af en enkelt person – uden brug af bor og dyvler. Tilskæring, klæbning, færdig.

Vores brandsikringsmanchetter DN 50 til 125 og DN 40 til 200
Hvad enten vores kompakte brandsikringsmanchet monteres under dækket eller på væggen, overbeviser den med den meget lave højde på kun 30 mm. Vores store brandmanchet Plus egner sig også til installation i dækket eller væggen.

Vores vinkelmanchet DN 75 til 125
Tænkt lige rundt om hjørnet: Vinkelbrandmanchetten er det ideelle valg ved meget trange pladsforhold og skråt udtrædende ledninger. Den monteres under dækket.

Videoer

Downloads

Engineering progress

Enhancing lives

Kontakt

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection