Den nye Egger-kollektion

og REHAU-kanterne passer perfekt sammen!

03.04.2024

Indretningsdesign er stærkt præget af de tendenser, der afspejler tidsånden. Naturmaterialer og bæredygtighed er særligt populære i øjeblikket. Matte, dæmpede grønne toner, der går hånd i hånd med naturligt lyse trævarianter. Eller lyse, dæmpede farver, der kan kombineres næsten tidløst igen og igen. Mulighederne er mange, men de har alle én ting til fælles: harmoni.

Den nye kollektion Egger Decorative 24+, der blev lanceret i februar 2024, får alle disse temaer til at gå op i en højere enhed. Som kantspecialist har vi beskæftiget os intensivt med emnet og tilbyder med vores mangfoldige lagersortiment de perfekte løsninger til en harmonisk designkombination.

For eksempel er RAUKANTEX Edelmat et ideelt supplement til PerfectSense Mat-serien og TM12 PerfectSense Omnipore Mat. Vi har naturligvis også matchende kanter til den nye ST40-overflade i vores sortiment. De nye dekorer er udstyret med vores Scratch Protect-lak, som er modstandsdygtig over for fingeraftryk og kan påføres uden beskyttelsesfolie. De har også en anti-glanseffekt, som sikrer, at kanten ikke skinner, selv i en flad vinkel.

AdobeStock_551237118_CL - 100004664

Alle kanter kan naturligvis fås i minimumslængder fra 1 m. Vi tilbyder både standardmål og individuelt tilpassede bredder til hurtig levering. Bestil op til 10 gratis kantprøver via vores kantsøgefunktion.

Find de perfekte kanter nu


Engineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection