Nyheder

G98-D075 - 85218


Creative Design Collection

Design. Kreation. Individualitet.

Lad dig inspirere, og bestil gratis kantprøverne fra Creative Design Collection med det samme.

Læs mere her

Breitenschneide-ServiceEnhver mængde, enhver længde –- og nu også enhver bredde!

Nyt: Skæring af ­fleksible kantbredder­.

Uanset om det drejer sig om et køkkenskab­, en bordplade ­eller en væghylde, har man ­ofte ­brug for ­kanter i ­samme farve eller med samme mønster ­i forskellige bredder til ­et ­projekt. ­Fra nu af kan du bestille individuelt og ­fleksibelt ­tilskårne ­kantbåndsruller i et stort udvalg af ­bredder hos ­os. Skræddersyet præcist til ­dine kunders krav.

Så snart bredderne ikke er standard, ­er den nye REHAU-service værd at bruge:

  • ­Der ­kan ­skæres ­forskellige bredder ­ud af ­en kantbåndsrulle ­(70 mm eller 104 mm).
  • ­Den mindst mulige ­bredde er 12 mm.
  • Restbredder ­leveres altid med, ­medmindre de er mindre end 12 mm.
  • Af ­tekniske årsager er det altid ­nødvendigt med ­4 mm kantbeskæring.

Hvis du har spørgsmål, hjælper vi dig gerne:

Kontakt

M00-D1696 - 1086443


34 gange perfekt tilpasset!

REHAU-FunderMax Trendkollektion 2021

I tæt samarbejde har FunderMax og REHAU endnu en gang udvidet sortimentet af RAUKANTEX-kantbånd betydeligt i 2021. I overensstemmelse med den nye FunderMax Trendkollektion 2021 kan håndværkere og indretningsarkitekter nu hurtigt og nemt bestille 34 nye kantbånd direkte fra lager.

Takket være det stærke REHAU-netværk kan du som forhandler, håndværker eller boligmontør være sikker på, at du altid kan bestille det rigtige kantbånd til enhver behandlingsmetode til nye overfladesamlinger på markedet. Ifølge vores grundlæggende princip "Enhver mængde. Enhver længde" fra 1 meter og fra 24 timers leveringstid.

Kun med den perfekte tilpasning af plade til kantbånd kan den perfekte komponent skabes.

Se selv:

Få mere at vide

M00-D1672 - 1084987Bæredygtig viden!

RAUKANTEX eco.protect

At tage ansvar for de kommende generationer er en central del af REHAU's DNA. Bæredygtighed er derfor en integreret del af virksomhedsstrategien - også for RAUKANTEX.

RAUKANTEX-kantbånd er et af de længstvarende produkt programmer hos REHAU og rygraden i vores produktverden inden for Furniture Solutions. Både i produktionen, men også blandt vores medarbejdere, inden for energi, indkøb og endda emballage, drejer meget sig om bæredygtighed. Vores mål er løbende at øge brugen af genbrugsmaterialer og polymerer på ikke-fossilt grundlag og at reducere CO2-udledningen.

Læs mere her

M00-D1528_02 - 1085697


RAUKANTEX & Kronospan Invisible Touch

Kronospans matte HPL-serie har nu fundet sin perfekte ledsager i kantlisterne fra RAUKANTEX.

Læs mere her

Edelmatt_Reddot_SoMe1 - 1082698


27.04.2021

Edelmatt-kollektionen vinder Red Dot Award: Product Design 2021

Den nye kollektion, REHAU Edelmatt, er blevet tildelt det internationale kvalitetsmærke for fremragende designkvalitet med Red Dot Award 2021 for produktdesign.

Red Dot Award


FLIPDOOR


FLIPDOOR

The Art of Storage

Når man kunstfærdigt iscenesætter opbevaringsrum og tænker funktionalitet ud over gængse konventioner, bliver et møbel pludseligt til mere end blot et køkkenoverskab, og der opstår noget helt nyt: FLIPDOOR. Eller som vi selv kalder det: The Art of Storage.

Silhuetten med den lige linje – uden synligt føringssystem – begejstrer ved første blik, men FLIPDOOR er også et ægte blikfang. Derudover overbeviser FLIPDOOR med fremragende præcisionsevne på alle niveauer: fra den særligt letglidende forskydningsmekanik, den pladsbeparende åbningsmekanisme og den færdigmonterede levering.

Læs mere her:


Engineering progress

Enhancing lives