50-year-anniversary-denmark - 1114622

1. juni 2023 fejrer REHAU 50 år i Danmark: En rejse i innovationens tegn!

Vi åbnede vort salgskontor i Roskilde den 1. juni 1973 og kan således fejre 5 årtier med markante resultater, vedvarende innovation og udvikling af enestående samarbejder med vore kunder inden for alle vore forretningsområder i hele Norden.

01.06.2023

Siden den 1. januar 2019 har vi serviceret vore kunder i Danmark, Sverige, Norge og Finland fra vort nuværende salgskontor i Roskilde, hvor vi har samlet vort nordiske back office.

I dag har vi et team af 20 nordiske medarbejdere i Danmark, som har skabt et dynamisk og innovativt miljø, således at vi kan tilbyde vore kunder ekstraordinære løsninger og proaktiv service og rådgivning inden for vore 3 forretningsområder.

REHAU er stolt af at være markedsledende inden for flere af vore forretningsområder. Vore omfattende produktprogrammer inden for møbelindustrien, vinduesindustrien og bygge og anlæg er trendsættende, og deres kvalitet og innovation har i høj grad bidraget til at sikre vor fortsatte vækst og gøre os til markedsleder på det danske marked.

Vi ser ind i en fremtid, hvor bæredygtighed, cirkulær økonomi og genbrug vil præge efterspørgslen på vore produkter. REHAU har fuld fokus på disse temaer, og vi har igangsat initiativer, som skal sikre, at REHAU’s produkter fremadrettet lever op til de høje krav og standarder, som vil blive efterspurgt af vore kunder og derfor vil blive en integreret del af vor fremtidige forretningsmodel.

Vi takker vore loyale kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere, som har ydet et væsentligt bidrag til vor succes i de forløbne 50 år. I fællesskab har vi skabt et solidt fundament, og vi ser frem til vor fortsatte rejse mod en mere bæredygtig fremtid, hvor REHAU vil bidrage med nye innovative løsninger.

Engineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection