REHAU sørger over tabet af firmaets grundlægger Helmut Wagner

„Ufravigeligt visionær og modig grundlægger“

01.02.2021

REHAU sørger over tabet af firmaets grundlægger og ærespræsident Helmut Wagner. Han døde 24. januar 2021 i Schweiz i en alder af 95 år omgivet af sin famile. Nyheden om den  populære grundlægger, som var meget engageret indtil det sidste, har bevæget REHAU medarbejdere overalt i verden.

„Den store sympati for vor fars død kommer fra mange dele af verden. Det rører os meget som familie“, siger Jobst Wagner, formand for Supervisory Board. Det viser, hvor stort det aftryk er, som Helmut Wagner „har efterladt som en af pionererne inden for moderne industri, som en modig  og ufravigeligt visionær grundlægger“, understreger Jobst Wagner. „Vi vil ære mindet om Helmut Wagner ved beslutsomt at videreføre hans imponerende arbejde. Hans iværksætterånd vil også fortsat vejlede os i fremtiden“, siger formanden for Supervisory Board.

Siden 1948 har Helmut Wagner præget plastindustrien og dermed givet en hel branche vigtige impulser. Med firmagrundlæggelsen i byen Rehau i Bayern, Tyskland begyndte produktionen af produkter af polymermateriale og dermed succeshistorien for en familievirksomhed, som har været kendetegnet af grundlæggerens pionerånd.

Efter en succesrig udvikling af virksomheden i mere end 50 år overdrog Helmut Wagner i 2000 ledelsen af koncernen til sine sønner: Jobst Wagner blev formand for Supervisory Board og Dr. Veit Wagner vicepræsident. Tredje generation er allerede aktiv med at forme familievirksomheden. I 2015 gav byrådet i Rehau grundlæggeren af firmaet REHAU en særlig anerkendelse: Helmut Wagner blev udnævnt til den første æresborger siden slutningen af 2. verdenskrig.

I dag er REHAU en international koncern med 20.000 medarbejdere på mere end 170 lokationer i hele verden. „Dette er ikke mindst takket være Helmut Wagners vision og mod“, siger William Christensen, CEO for REHAU koncernen. „I disse dage er REHAU familien forenet i dyb sorg og oprigtig taknemmelighed for firmagrundlæggerens præstationer“, slutter William Christensen.


Wagner_Helmut - 1077021

Helmut Wagner, REHAU firmagrundlægger og ærespræsident, døde 24. januar 2021 i en alder af 95 år.

Presse & mediekontakt

Albrecht von Truchseß

Head of Group Communications
Tel: +49 9283 772385
Mail: press@rehau.com

Engineering progress

Enhancing lives