Sokkelpaneler

Sokkelpaneler

Grundlaget for moderne køkkendesign

Takket være RAUBASE køkkensokkelsystemet er de tider forbi, hvor flere komponenter omhyggeligt skulle afstemmes efter hinanden. RAUBASE er et funktionelt og samtidigt dekorative element i ethvert køkken. Det består af køkkensokkelpaneler, hjørneprofiler, udvendige og indvendige hjørner (90° og 135°), slutkapper samt sokkeltætningsprofiler. Sokkelpanelernes hulkammerprofiler har en blød, usynlig tætningslæbe, der beskytter pålideligt mod fugt og snavs i køkkenet. RAUBASE køkkensokkelpaneler fås i højderne 100, 125, 150 og 225 mm.

Metalpanelklemmerne (ekstraudstyr) giver mulighed for en nøjagtig og tidsbesparende montering af køkkensokkelpanelerne. Fastgørelsesklemmerne er af fjederstål, og påtrykningskraften udøver altid det optimale tryk på sokkelpanelets tætningslæbe.

Fordele

Mere end 400 dekorer

i ikke-standardområdet

Vandfast 

Tætningslæbe som pålidelig buffer mod fugt og snavs

Universalpanelklemmer af metal

til let fastgørelse

4 højder

afstemt efter køkkendesignet: 100, 125, 150 og 225 mm

Designvarianter

Otte aktuelle dekorer fra REHAU Express Collection udgør standardprogrammet, hvorfra køkkensokkelpanelerne hurtigt kan bestilles også i små mængder:

  • Magic alu glat
  • Magic alu børstet
  • Magic specialstål børstet
  • Hvid
  • Sølvgrå
  • Sort
  • Rustik eg

Med mere end 400 aktuelle dekorfolier giver ikke-standardprogrammet maksimal designfrihed.

Designkombination metallic

Ved REHAU designkombination metallic kombineres kunstmaterialers funktionalitet og forarbejdningsmulighed med designkrav og aluminiumsfornemmelsen. Designkombinationen giver mulighed for at skabe og fremhæve en og samme overflade i hele køkkenet. Takket være det førsteklasses aluminiums- eller specialstållook søger designkombinationen metallic for værdi - om det er klassisk ved soklen, på elementet, siden, køkkenbordet, nichen eller rundt om rullejalousierne.

REHAU panelklemmer af metal

Med vores praktiske panelklemmer af metal bortfalder en tidskrævende justering af fastgørelseselementerne i forhold til sokkelfødderne ved montering af sokkelpanelerne. Fastgørelsesklemmerne af fjederstål sikrer til enhver tid et optimalt tryk på sokkelpanelets tætningslæbe. Ved brug af fastgørelsesklemmerne er det kun nødvendigt med en spalte på 3 til 15 mm mellem panelets overkant og elementernes underside.

Fordele

Tidsbesparende

En nøjagtig og tidskrævende justering af fastgørelseselementerne i forhold til sokkelfødderne bortfalder.

Nøjagtig

Fastgørelsesklemmerne er af fjederstål, og påtrykningskraften udøver altid det optimale tryk på sokkelpanelets tætningslæbe.


Sokkeltætningsprofiler

Du kan altid stole på vores sokkeltætningsprofiler af PP og PE. De gennemskinnelige profiler fås som standard i udførelserne 13 mm, 16 mm og 19 mm.

Ved behov kan sokkeltætningsprofilerne også leveres i andre materialer og størrelser.

Downloads

Kontakt

Har du spørgsmål vedrørende vores køkkensokkelsystem? Så kontakt os.

Kontakt os

Engineering progress

Enhancing lives

KONTAKT