Sistem rolo ormana

Opis

RAUVOLET acoustic-line – apsorpcija zvuka na frontovima nameštaja

RAUVOLET acoustic-line je potpuno novi, akustično delotvoran sistem roloa za ormane za primenu u kancelarijskim i radnim prostorima.
Zvučno apsorbujući profil RAUVOLET acoustic-line pretvara nameštaj u površinski apsorber. Patentirani proizvod se odlikuje svojom specifičnom geometrijom profila sa perforacijom po celoj površini i u svojim komorama sadrži fiber-materijal za apsorpciju zvuka.
Profil nalazi svoju primenu kod ormana, vitrina, paravana ili kao dekorativan element na zidovima. Profil apsorbuje i do 80% nastalog zvuka pretvarajući prostor za odlaganje u akustično i visoko kvalitetno dizajnersko rešenje.

Fleksibilno pozicioniranje aktustičnog nameštaja u blizini pojedinačnog zaposelenog omogućava kako zaštitu od dolazeće buke iz okruženja, tako i širenje sopstvenog zvuka u neposredno okruženje.

Prednosti

Prednosti

  • Veoma efikasan široki površinski apsorber
  • Akustično dejstvo i visoko kvalitetan dizajn u kombinaciji sa prostorom za odlaganje
  • Apsorpcija i zaštita od zvuka u neposrednom okruženju zaposlenih
  • Fleksiblna primena
  • Eliminacija funkcionalnih površina nameštaja
  • Mogućnosti individualnog uređivanja
  • Gotovo konfekcijonirani kompletni sistemi izrađeni od ekološki neutralnog materijala PP

Tehnički podaci

Tehnički podaci

RAUVOLET acoustic-line je izuzetan sistem za apsorpciju zvuka putem nameštaja. Široki površinski apsorber odlikuje se dobrim svojstvima apsorpcije na području niske i visoke frekvencije. Redukcija opterećenja bukom u radnom prostoru na celokupnom, na području gde se odvija komunikacija.

Patentirani proizvod izrađen od polipropilena sa specijalnom geometrijom profila i perforacijom po celoj površini, sadrži u komorama profila fiber-materijal za apsorpciju zvuka.

Sa novom varijantom proizvoda RAUVOLET acoustic-line 12mm sistem sa svojim stepenom apsorpcije zvuka αw = 0,8 kvalifikuje se za klasu apsorpcije zvuka B "visok stepen apsorpcije".

Varijanta proizvoda RAUVOLET acoustic-line 8mm postiže sa svojim stepenom apsorpcije zvuka αw = 0,75 pozicioniranje u klasu apsorpcije C.

Dizajn

Dizajn

Zbog mogućnosti štampe na celokupnoj površini profila RAUVOLET acoustic-line otvaraju se nove perspektive prostornog uređenjat.
Na profilima za rolo ormane možete da štampate bilo šta: logo, fotografije itd.!

Nagrade

Nagrade

Proizvod RAUVOLET acoustic-line osvojio je različite nagrade, čime se potvrđuje naša kompetentnost u dizajnu i inovaciji.

Interzum Award
Design Plus Award
Reddot Design Award